Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Λύθηκε το μυστήριο για δύο άγριες ληστείες - Χειροπέδες στους δύο δράστες!!!

Μεσσηνία: Λύθηκε το μυστήριο για δύο άγριες ληστείες - Χειροπέδες στους δύο δράστες!
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα δύο ληστείες σε σπίτια του Δήμου Οιχαλίας και στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, αντίστοιχα. 
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν προχθές (26.3.2017) το πρωί, δύο άντρες ηλικίας 36 και 40 ετών, αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη δύο άτομα ηλικίας 25 και 30 ετών, αντίστοιχα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από τα Αστυνομικά Τμήματα Μελιγαλά και Μεσσήνης, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, διέπραξαν τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών:

Στις 25.3.2017 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου και με την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν ρολόι, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.
Στις 25.3.2017 το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, διέρρηξαν οικία 70χρονης αλλοδαπής και με την απειλή μαχαιριού, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρυσαφικά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά και το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: