Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Βαλύρα - Προσοχή:Είναι παράτυπη και παράνομη η Γενική Συνέλευση που ξαφνικά ζητά ο τέως πρόεδρος του Θάμυρι - Να μην πατήσει κανείς, για να μην συμπράξει σε αυτή την παρωδία - Η Γενική Συνέλευση παλαιών και νέων μελών του Συλλόγου είναι στις 09 Απριλίου-Κυριακή των Βαϊων- και ώρα 10:30 π.μ. και δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!!!

Πανικόβλητος,ύστερα από την γενική κατακραυγή και για να διασκεδάσει τις εις βάρος του εντυπώσεις, ο φερόμενος ως πρόεδρος του Θάμυρι, κ.Χρήστος Θ.Παπαδόπουλος, έβγαλε ανακοίνωση για την διενέργεια Γενικής Συνέλευσης σήμερα Πέμπτη 06/04/2017. 
Η ενέργεια του αυτή είναι παράνομη και παράτυπη, γιατί έχει λήξει η θητεία του από τις αρχές του χρόνου. 
Δύο χρόνια τον παρακαλούσαμε να κάνει Διοικητικό Συμβούλιο και μας απέφευγε. Δύο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει οικονομικό απολογισμό και στα οικονομικά του Θάμυρι επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι.
Εσχάτως όποιος τον ''ενοχλούσε'' με την ερώτηση '' γιατί δεν κάνεις οικονομικό απολογισμό μέσα από ένα Δ.Σ; '' , τον ''έλουζε'' με αισχρά ''κοσμητικά επίθετα και απειλούσε ότι θα τον τσακίσει στο ξύλο!!! Ο   κύριος αυτός προφανώς ψάχνει τρόπο να θολώσει τα νερά και να αποφύγει κάθε διαχειριστικό έλεγχο και με την συμπεριφορά του αφήνει να αιωρείται κάθε είδους υποψία. Εμείς, τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε σε τίποτα περισσότερο, παρά μόνο για την καταστρατήγηση του καταστατικού, που έχει ισχύ νόμου, με την μη διενέργεια διοικητικών συμβουλίων και γενικών συνελεύσεων για την πραγματοποίηση οικονομικών απολογισμών κ.λ.π.
Ασφαλές και αντικειμενικό συμπέρασμα θα μπορέσουμε να βγάλουμε εάν παρουσιαστεί,με τα βιβλία του συλλόγου και τα σχετικά παραστατικά, στην γενική συνέλευση σωτηρίας του Θάμυρι, που διοργανώνουν παλαιά και νέα μέλη του συλλόγου στις 09 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ στην αίθουσα του Δημαρχείου Βαλύρας.  

Η ομάδα πρωτοβουλίας παλαιών και νέων μελών του Π.Σ ο ''Θάμυρις'' για την διάσωση και την συνέχιση της λειτουργίας του ιστορικού συλλόγου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: