Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΕΛ.ΑΣ:18 συλλήψεις στη Μεσσηνία!

18 συλλήψεις στη Μεσσηνία
Συνολικά 64 άτομα, εκ των οποίων 18 στη Μεσσηνία, συνελήφθησαν σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε προχθές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στη διάρκεια της επιχείρησης έγινε έλεγχος σε 879 άτομα και προσήχθησαν 102. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 672 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 314 παραβάσεις.
Πιο αναλυτικά, στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:
 

· Ενας 16χρονος Αλβανός για την κλοπή μιας μοτοσικλέτας, την οποία φέρεται να έκλεψε το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έως το πρωί της Τετάρτης. Η μοτοσικλέτα ήταν σταθμευμένη έξω από κατάστημα στην οδό Κλαδά στην Καλαμάτα και βρέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε περιοχή του Αγ. Δημητρίου. 

· 6 Ελληνες τσιγγάνοι, για ρευματοκλοπή.

· Ενας Ελληνας και 1 αλλοδαπός για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: Ενας 34χρονος Μαροκινός συνελήφθη στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας από αστυνομικούς της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σε έλεγχο βρήκαν στην τσέπη του 2 ποσότητες χασίς 1,3 και 1,1 γραμ., καθώς και 3 ναρκωτικά χάπια. 45χρονος Ελληνας από τη Μεγαλόπολη, έξω από το Νοσοκομείο Καλαμάτας, γιατί σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν πάνω του 0,5 γραμ. χασίς και ένα τσιγαριλίκι χασίς.  

· 2 Ελληνες και 3 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


· 4 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: