Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Σπείρα διακινούσε ηρωίνη και χασίς στη Μεσσηνία!!!

Σπείρα διακινούσε ηρωίνη και χασίς στη Μεσσηνία
Μετά από πολύμηνες έρευνες, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ταυτοποίησαν τα οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωση
Ζούσαν πουλώντας τον θάνατο στους χρήστες ναρκωτικών τα μέλη μιας ελληνοαλβανικής σπείρας που δρούσε τους τελευταίους επτά μήνες στη Μεσσηνία! Οι περισσότεροι από τους οκτώ είναι άεργοι, αλλά έκαναν dolce vita, καθώς είχαν βγάλει πάνω από 100.000 ευρώ πουλώντας συνολικά ενάμισι κιλό ηρωίνης και 25 κιλά ακατέργαστης κάνναβης!

Μετά από πολύμηνες έρευνες, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ταυτοποίησαν τα οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις σε στοιχεία αλλοδαπών «αχυράνθρωπων» ή συγγενικών τους προσώπων και επικοινωνούσαν με συνθηματικές εκφράσεις για να μην εντοπίζονται. Πρόκειται για έξι Έλληνες ηλικίας 29 ως 64 και δύο Αλβανούς 32 και 40 χρόνων, που είχαν συλληφθεί και παλιότερα και στην κατοχή τους είχαν κατασχεθεί ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι κιλών και 946 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 48,3 γραμμαρίων, 191 ναρκωτικά χάπια, πέντε ζυγαριές ακριβείας, 5.630 ευρώ και ένα όχημα.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι δύο από τα μέλη της συμμορίας μαζί με έναν ακόμη 63χρονο Έλληνα, είχαν επεκτείνει τις δραστηριότητές τους και στην διακίνηση λαθραίου καπνού στην Καλαμάτα, όπου είχαν κατασχεθεί πάνω από έξι κιλά! Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης σε βαθμό κακουργήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωσημ η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. 
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: