Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Βαλύρα: Γλειμμένο πιθάρι είναι το ταμείο του Θάμυρι!!! - Έκθετος ο ''πρόεδρος'' του Συλλόγου κ.Χρήστος Θ.Παπαδόπουλος!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πιθάρι
Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου, η επόμενη Γενική Συνέλευση του Θάμυρι
Ο απερχόμενος πρόεδρος κ.Χρήστος Θ. Παπαδόπουλος ήλθε σήμερα στη συνέλευση του Π.Σ ''Ο Θάμυρις'' ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΌΤΑΤΟΣ και με γλειμμένο πιθάρι το ταμείο του Συλλόγου. 
Ούτε σεντς δεν είχε μέσα...!!! Προσκόμισε με το ζόρι μέσα σε ένα σακί!!! τα βιβλία του συλλόγου, χωρίς κανένα στοιχείο του Κ.Φ.Σ και στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια.   Έχει πλαστογραφήσει τις υπογραφές των άλλων μελών του Δ.Σ. και υπάρχουν κι' άλλα τραγελαφικά στοιχεία τα οποία θα τα παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Η υπόθεση ΈΧΕΙ ΜΕΓΆΛΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ, θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος και να βγουν ανακοινώσεις. ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ... Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΘΑ ΛΆΜΨΕΙ!!!

Είναι υποχρεωμένος να φέρει τα χρήματα από τις εκδηλώσεις του 2015 και του 2016 για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία του ιστορικού Συλλόγου μας και του ιδίου φυσικά, και εμείς τότε θα του βγάλουμε το  καπέλο. Διαφορετικά θα  παραμείνει εσαεί έκθετος. 
Το θέμα θα έχει συνέχεια το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ,στην αίθουσα του Δημαρχείου, όπου θα γίνει κι' άλλη γενική συνέλευση προκειμένου να εκλεγεί προσωρινό Δ.Σ που θα αναλάβει να ανασυστήσει τον Θάμυρι και να τον βάλει και πάλι στις ''ράγες'' της ενεργούς δράσης.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: