Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη 25χρονος τσιγγάνος διαρρήκτης, αναζητούνται οι δύο συνεργοί του!

Μεσσηνία: Συνελήφθη 25χρονος τσιγγάνος διαρρήκτης, αναζητούνται οι δύο συνεργοί του
Οι τρεις κακοποιοί πήγαιναν από περιοχή σε περιοχή με ένα αυτοκίνητο και παραβίαζαν σπίτια, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν
Αστυνομικές δυνάμεις από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας «χτένιζαν» το νομό στήνοντας παντού μπλόκα για να βάλουν τέλος στην δράση μιας τριμελούς σπείρας τσιγγάνων, που τρύπωναν σε σπίτια κυρίως αλλοδαπών αλλά και Ελλήνων.
Τελικά, ταυτοποιήθηκε μόνο ένας 25χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Σπερχογεία όπου κατοικεί, με οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών από τα τμήματα Μεσσήνης, Κορώνης και Πύλου- Νέστορος και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!
Οι άλλοι δύο συνεργοί του παραμένουν άγνωστοι προς το παρόν και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.
Οι τρεις κακοποιοί πήγαιναν από περιοχή σε περιοχή με ένα αυτοκίνητο και παραβίαζαν σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν. Αρχικά, διέρρηξαν το σπίτι ενός Γερμανού στο χωριό Χράνους του Δήμου Μεσσήνης, αλλά δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν. Στη συνέχεια, εισέβαλαν από ένα ανοιχτό παράθυρο στο σπίτι ενός Αυστριακού και άρπαξαν μετρητά ύψους 1.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 1.400 ευρώ. Τέλος, με τον ίδιο τρόπο τρύπωσαν στο σπίτι ενός Έλληνα στη Μεθώνη και έκλεψαν μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και 800 δολαρίων Αυστραλίας και κοσμήματα. Η προανάκριση ερευνά αν διέπραξαν και άλλες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: