Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Μεσσήνη: 7 χρόνια κάθειρξη σε πρεζόνι για σπάσιμο βιτρίνας...!!!

7 χρόνια για το σπάσιμο βιτρίνας καταστήματος στη Μεσσήνη 
Σε κάθειρξη 7 χρόνων καταδικάστηκε ως υπότροπος χθες από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας 41χρονος Νησιώτης ο οποίος προσπάθησε να σπάσει βιτρίνα σε κατάστημα με αθλητικά στη Μεσσήνη για να κλέψει.
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού βρήκε ραγισμένη τη βιτρίνα το επόμενο πρωί, όταν πήγε να το ανοίξει. Εξήγησε όμως στο δικαστήριο ότι επειδή το τζάμι είναι ασφαλείας δεν σπάει, αλλά η ζημιά στοίχισε 400 ευρώ.
Ο μάρτυρας είπε μάλιστα ότι ήταν η δεύτερη φορά που κάποιος έκανε ζημιά στη βιτρίνα για να κλέψει, ενώ δήλωσε απόλυτα σίγουρος ότι ο άνθρωπος με το κασκέτο και το τυλιγμένο στο πρόσωπο κασκόλ που είχε καταγραφεί στην κάμερα ασφαλείας, ήταν ο κατηγορούμενος. 
Ο ίδιος ωστόσο στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι το μετάνιωσε γι' αυτό και υπαναχώρησε· γιατί -υποστήριξε- έχει βαρεθεί να είναι το πρεζάκι που μπαινοβγαίνει στις φυλακές και θέλει μια ευκαιρία για να μπει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ ώστε επιτέλους να γλιτώσει από αυτή τη ζωή. Ηταν μάλιστα τόσο παραστατικός στην απολογία του, που ισχυρίστηκε πως θα προτιμούσε να έπαιρναν από την Εισαγγελία ένα όπλο και να τον εκτελούσαν παρά να συνεχίσει να ζει αυτό το μαρτύριο. Νωρίτερα, αστυνομικός του Τμήματος Μεσσήνης κατέθετε ότι ο κατηγορούμενος είναι βαρύς χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συχνά - πυκνά κλέβει. Τις περισσότερες δε φορές -είπε ο μάρτυρας- ο κατηγορούμενος τις παραδέχεται κιόλας μέσα στη ζάλη του.

1 σχόλιο:

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Συγχαριτήρια για την ανάρτηση σας,
Από τοblog της Παράδοσης, Λαογραφίας, Τουρισμού και Φυσικής Ομορφιάς της Μεσσηνίας
http://messiniaka.btlogspot.com