Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ισχυρή διοίκηση οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης! Έκπληξη με Κλάδη...!!!

ΒΑΛΥΡΑ ΙΘΩΜΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Ανταπόκριση:Χρήστος Αλέζαγας, Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 01:16 
Διεξήχθη, το βράδυ της Κυριακής 25/06 Ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του ιστορικού Αστέρα Βαλύρας! Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δημαρχείου Ιθώμης, η οποία εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο ΦΩΤΟ (σ.σ. Βασίλης Φ. Μπακόπουλος, Ιωσήφ Δημητρακόπουλος, Γεώργιος Ν. Φωτεινός, Ρόζυ Κ. Καρύδη, Τάκης Α. Θεοδωρόπουλος,, Χρήστος Π. Παπαγεωργίου, Θ. Καπότης και η έκπληξη της βραδιάς, ο Μεσσήνιος τεχνικός Κώστας Κλάδης, ο οποίος...
μετά την συνταξιοδότησή του από το Δήμο Καλαμάτας, διαμένει ένεκα και της συζύγου του για μεγάλο χρονικό διάστημα στη γειτονική Σκάλα Οιχαλίας) καθώς και Εξελεγκτική Επιτροπή! 
Αρχικά, ο οικονομικός υπεύθυνος Τάκης Θεοδωρόπουλος, διάβασε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που ψηφίσθηκε ομόφωνα, από τα παριστάμενα μέλη και στη συνέχεια εκλέχτηκε ισχυρή διοίκηση η θητεία της οποίας θα είναι διετής.


ΧΟΡΗΓΟΙ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Επίσης, μετά από έντονο προβληματισμό η  Συνέλευση εξουσιοδότησε το νέο διοικητικό συμβούλιο, να έρθει σε επαφή με γνωστούς επιχειρηματίες  της Ιθώμης, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης και Καλαμάτας, ώστε να στηρίξουν κύρια την νεοσύστατη F.C. Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιθώμης, ενώ μερικοί εφόσον το επιθυμούν να την  στηρίξουν Οικονομικά και Διοικητικά , 
(Τυροκομικά-Κατεψυγμένα «ΒΛΑΧΑΚΗΣ»,  
Οινοποιεία «ΠΑΝ. ΝΙΝΙΟΣ», 
Υγρά Καύσιμα  «ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» και «ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ», 
Εξαγωγέας Ελαιολάδου «ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΩΤΗΣ», 
Αρτοποιία «ΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ», 
Μέλι «ΛΑΓΙΟΣ», 
Ελαιουργεία Ζυμαρικά Αφοί «ΜΠΑΚΑ», 
Ξυλεία «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ», 
Ζαχαροπλαστεία «ΝΙΚ. & ΕΛΕΝΑ ΣΟΥΛΑΝΤΙΚΑ»
Εξοχικό κέντρο «ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΙΘΩΜΗΣ», 
Γεωπονικά Καταστήματα ΗΛΙΑΣ Α.. ΜΑΚΡΗΣ & ΝΙΚΟΣ Τ. ΚΑΡΥΔΗΣ
Κατασκευαστική εταιρεία «ΜΠΑΤΑΛΙΑΣ»
Νερό «ΑΝΔΑΝΙΑ» 
MODERN ELECTRIC "ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ" 
HOTEL AKRH "ΜΕΣΣΗΝΗ" κ.α.
ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ: Tις προσεχείς μέρες με την προσθήκη 4-5 επαγγελματιών θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο και θα ακολουθήσει η πρόσληψη νέου τεχνικού (σ.σ. πιθανόν παίκτη της  εποχής του Αστέρα Βαλύρας όταν αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική) και θα ακολουθήσει η μετεγγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης,  ώστε να σταθούν με αξιώσεις στο προσεχές ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας. 
Τέλος την ολόπλευρη στήριξη στη νέα διοίκηση εξέφρασαν ο νυν αντιδήμαρχος Ιθώμης Κώστας  Δ. Γεωργακόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ιθώμης Αθανάσιος Δ. Λύρας η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας Γεωργία Δημητρακοπούλου, Αριστοδημείου Ιθώμης Δημήτρης Φιλιόπουλος, ο απερχόμενοι πρόεδρος Σταύρος Η. Μακρής, Κώστας Χριστόπουλος,  Τάκης Καρύδης, ο νυν νέος πρόεδρος του "Θάμυρι' Σωτήρης Ι. Τσιλίκας, ο καθηγητής Αθανάσιος Σ. Μπόβης,, ο στενός συνεργάτης του Αργύρη Λιάππα στην F.C. Ακαδημία Ιθώμης Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος, ο πρώην διοικητικός παράγοντας και επί σειρά ετών Ηλίας Φωτόπουλος, ο οικονομολόγος-δημοσιογράφος Γιάννης Ε. Λινάρδος  οι παλαίμαχοι  άσοι του Αστέρα αδελφοί του Σταύρος και Θόδωρος Λινάρδος, οι ελληνοκαναδοί ομογενείς Δημήτρης Λαμπρόπουλος και Βασίλης Μανιάτης, Γιώργος Γιαννιάς, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Στέλιος Η. Μακρής, Δημήτρης Α. Δημητρακόπουλος, Κώστας Ι. Λινάρδος. Γιώργος Π. Παναγόπουλος, Δημήτρης Φ. Οικονόμου, Ξενοφών Καρτερολιώτης, Πατρίκ Καίσαρης,  Δημήτρης θ. Στρατής κ.α.
AΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1951-2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: