Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Καλαμάτα: Τον έψαχναν 11 χρόνια καθώς είχε τρεις καταδίκες!!!

Μεσσηνία: Τον έψαχναν 11 χρόνια καθώς είχε τρεις καταδίκες!Είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση
Η συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών που του είχε επιβληθεί, είναι εξαγοράσιμη
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις φορές είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση ένας 47χρονος Έλληνας, αλλά εδώ και ένδεκα ολόκληρα χρόνια τον αναζητούσαν οι αρχές χωρίς να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν. 
Τελικά, τον πέτυχαν σε μια περιοχή του Δήμου Οιχαλίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών από το 2006 και το 2008! Η συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών που του είχε επιβληθεί, είναι εξαγοράσιμη. Όμως, αν δεν έχει να πληρώσει, θα οδηγηθεί στην φυλακή.
Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παρεμπόριο εκκρεμούσε σε βάρος ενός 36χρονου Πακιστανού που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και κλήθηκε να εξαγοράσει ή να εκτίσει την ποινή φυλάκισης έξι μηνών που του είχε επιβληθεί.
Το ίδιο συνέβη και με έναν 56χρονο Έλληνα που συνελήφθη στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: