Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Πούλησε όλα τα υπάρχοντά του και … (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φως άγνωστες πτυχές της αυτοκτονίας έξω από παιδικό σταθμό.
Η σφαίρα που του έκοψε το νήμα της ζωής, καρφώθηκε στο αυτοκίνητο δασκάλας…!!! 
Πούλησε ό,τι είχε και δεν είχε, διευθέτησε τις υποθέσεις του και έκανε πράξη την απόφασή του να φύγει από τη ζωή. Ο λόγος για τον 75χρονο Κώστα Χ. που αναστάτωσε τα παιδάκια ενός παιδικού σταθμού στην Καλαμάτα, έξω από τον οποίο αυτοπυροβολήθηκε χθες το πρωί με μια κυνηγετική καραμπίνα. Ήταν λίγο μετά τις 10.00 όταν δύο κρότοι προκάλεσαν πανικό στα παιδάκια που έκαναν πρόβες στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό για την καλοκαιρινή γιορτή τους.
Η δασκάλα τους, έτρεξε γρήγορα έξω για να δει τι είχε συμβεί δίχως να φαντάζεται αυτό που θα έβλεπε. Μόλις βγήκε αντίκρισε τον ηλικιωμένο να κείτεται νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, στη μέση του δρόμου.
Ο 75χρονος είχε βληθεί στο στήθος με την καραμπίνα που πήρε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα από το σπίτι του., το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το σημείο της αυτοκτονίας. Τον κρότο από τον πυροβολισμό που του έκοψε το νήμα της ζωής ακολούθησε ένας δεύτερος από το λάστιχο του αυτοκινήτου της δασκάλας, στο οποίο καρφώθηκε το βλήμα που διαπέρασε το σώμα του.
Ο Κώστας Χ. που καταγόταν από το Αριοχώρι ήταν συνταξιούχος και γνωστός στην περιοχή, καθώς παλιότερα εργαζόταν ως φύλακας στο παλιό νοσοκομείο Καλαμάτας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τις τελευταίες εβδομάδες είχε κάνει γνωστή την απόφασή του να φύγει από τη ζωή και η οικογένειά του είχε προβληματιστεί. Η κόρη του, που ειδοποιήθηκε και έσπευσε γρήγορα στο σημείο ξέσπασε: »Πώς βρήκες το κουράγιο και το έκανες πατέρα;» μονολογούσε. Συγχωριανός του 75χρονου είπε στους αστυνομικούς πως τις τελευταίες μέρες επαναλάμβανε συνεχώς την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. »Δυστυχώς το είπε και το έκανε. Τελευταία κάτι τον απασχολούσε. Ήταν πιεσμένος και καβγάδιζε έντονα. Πούλησε τα πάντα, με πρώτο το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια βρήκε το κουράγιο να φύγει» είπε στην κατάθεση που έδωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: