Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Μαρινέλα, Βιτάλη και Γλυκερία στην Αρχαία Μεσσήνη!!!

Μια μεγάλη συναυλία θα γίνει στο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης στις 18 Αυγούστου με τίτλο “Γυναίκεια υπόθεση”, από τις μεγάλες κυρίες του τραγουδιού Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία. 
Τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους. Ένας σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στο Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης, την Παρασκευή 18 Αυγούστου...
η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία κάθε μια χωριστά, αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία να τις απολαύσει σε τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, που λέγονται από όλες τις γενιές. Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς.Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις έχουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο www.ticketservices.gr, στην οδό Πανεπιστημίου 39 στην Αθήνα (210 7234567). Η βραδιά αρχίζει στις 9 μ.μ., το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: