Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ιθώμη:120 συμμετοχές στο διήμερο ευεξίας στην Αρχαία Μεσσήνη!

120 συμμετοχές στο διήμερο ευεξίας στην Αρχαία Μεσσήνη
Τις 120 είχαν φτάσει μέχρι χθες Πέμπτη οι συμμετοχές στο διήμερο ευεξίας που προσφέρει ο Δήμος Μεσσήνης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου, στην Αρχαία Μεσσήνη και την παραλία της Μπούκας, απευθυνόμενος τόσο στους δημότες, όσο και στους επισκέπτες του.
Αυτό γνωστοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη και την αντιδήμαρχο Γεωργία Παναγοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσαν στο Δημαρχείο, παρουσία και του προϊσταμένου προϊστορικών και ιστορικών αρχαιοτήτων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας Σταμάτη Φριτζήλα, ο οποίος επισήμανε τη σημασία που είχε για τους αρχαίους η διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια του πνεύματός τους.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Γ. Παναγοπούλου, “στόχος είναι, η ευεξία που προσφέρει η άσκηση να συνδυαστεί με τη μοναδική ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος στην Αρχαία Μεσσήνη και την παραλία της Μπούκας, προκειμένου οι δύο αυτές περιοχές να αποτελέσουν σημείο αναφοράς και πόλο έλξης επισκεπτών στον δήμο”.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10.30 το βράδυ, θα γίνει το Yoga Marathon με εκπαιδευτές τους Μπενίτα Βόλφε Γκάλβαν, Χριστίνκα Γκεοργκίεβα Μασλάρεσκα, Γιάννη Γέρου και Σάσα Χατζηπαππά.
Μεθαύριο Κυριακή, στην παραλία της Μπούκας, από τις 9 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι θα γίνει σεμινάριο γιόγκα και φίτνες από τους Σπύρο Καπετανάκη και Λίνα Εντνι.
Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, αλλά και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να επισκέπτονται το ιντερνετικό μπλογκ http://messiniwellness.blogspot.gr, το οποίο μέχρι χθες Πέμπτη -σύμφωνα με την Γ. Παναγοπούλου- είχε πάνω από 6.000 επισκέψεις.

Γράφτηκε από τον  

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Γεια σας
Προσφέρω τα χρήματα του δανείου 2.000 € έως 2.000.000 € άτομα για τα έργα τους. Πάρτε επαφή για περισσότερες πληροφορίες.

e-mail: ghauthierlegrand@gmail.com