Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Διανομή τροφίμων σε Μελιγαλά και Μεσσήνη

Διανομή τροφίμων σε Μελιγαλά και Μεσσήνη
Διανομή τροφίμων ξεκινά σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στον Μελιγαλά, προς τους δικαιούχους του Δήμου Οιχαλίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Οπως ανακοίνωσε ο δήμος, ειδικότερα, σήμερα μεταξύ 9 το πρωί και 1 το μεσημέρι θα διανεμηθούν μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, όπως και φακές, στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου, στο οποίο θα πρέπει να προσέρχονται οι δικαιούχοι έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν καλώντας στο τηλέφωνο 27243 60300.

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, προς τους δικαιούχους του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της χθεσινής πρωτοβουλίας, διανεμήθηκαν κρέας και όσπρια σε 405 οικογένειες, οι οποίες -σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου- αντιστοιχούν σε 969 άτομα.
Η διανομή, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες με ευθύνη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: