Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Μπούκαραν σε σπίτια στο Καλό Νερό και στις Βρύσες!!!

Μεσσηνία: Μπούκαραν σε σπίτια στο Καλό Νερό και στις Βρύσες
Την πίσω πόρτα της κουζίνας έσπασαν με λοστό άγνωστοι δράστες, το βράδυ της Πέμπτης στο Καλό Νερό Τριφυλίας, κι αφού ανακάτεψαν τα πάντα μέσα στο διαμέρισμα έφυγαν με το κυνηγετικό όπλο του ιδιοκτήτη, ένα δαχτυλίδι και ένα ρολόι. Εκείνη την ώρα, μεταξύ 8 με 9 μ.μ. όπως μας είπε ο ίδιος ο παθών, ο ίδιος έλειπε με τη σύζυγό του, ενώ στο σπίτι είχαν αφήσει το σκύλο τους. 
Το μικρόσωμο σκυλί μάλιστα δεν σταμάτησε να γαβγίζει μανιασμένα, όπως τους είπε ο γείτονας, αλλά ευτυχώς οι κλέφτες δεν το πείραξαν – γιατί πριν από τρία χρόνια που ο ίδιος είχε πέσει ξανά θύμα κλοπής, οι δράστες είχαν ρίξει φόλα στο σκύλο.
Πάντως, οι διαρρήκτες βρήκαν το χρόνο να μπουν και στο διπλανό διαμέρισμα, το οποίο όμως είναι άδειο κι έτσι έφυγαν από εκεί άπραγοι. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκαννο ήταν νόμιμο και κλειδωμένο, ενώ χθες Παρασκευή πρωί στα δύο διαμερίσματα πήγε και η Σήμανση προκειμένου να πάρει αποτυπώματα. 
Η κλοπή δηλώθηκε το ίδιο βράδυ από τους ιδιοκτήτες. Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη έγινε μια ακόμα διάρρηξη στο χωριό Βρύσες Τριφυλίας, αυτή τη φορά σε ένα εξοχικό σπίτι. Οπως επιβεβαιώνει και η Αστυνομία, οι δράστες παραβίασαν μπαλκονόπορτα και κατά δήλωση της ιδιοκτήτριας έκλεψαν από μέσα χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: