Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Γο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ,20-22-4-2018

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο, με τίτλο: Αναζητώντας την Καινοτομία, την Τέχνη, τη Δημιουργικότητα, στη σχολή Μωραίτη, στη Φιλοθέη. Δημιούργησα νέες γνωριμίες-συνεργασίες προσφέροντας αφενός την εμπειρία μου, αφετέρου το  ενημερωτικό υλικό που έχω, γιατί, η γνώση πρέπει να μην κρύβεται στα συρτάρια αλλά να διαδίδεται απλόχερα ανιδιοτελώς και χωρίς υστεροβουλία.
Στο συνέδριο έκανα παράλληλα και το φωτορεπορτάζ, που βλέπουμε την Αθήνα Νότια και Βόρεια από το κτίριο της σχολής Μωραίτη, το κτίριο της σχολής  Μωρίτη, άνθη από την Αθήνα, το οποίο και αναρτώ, καθώς και την εισηγησή μου.
Συγχαρητήρια στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή για την άρτια διοργάνωση του Γ εκπαιδευτικού συνεδρίου.
Αυτές τις ημέρες θα μελετήσω τις περιλήψεις των εισηγήσεων, μια και δεν ήταν δυνατόν να παρακολουθώ ταυτοχρόνως τις εισηγήσεις που γίνονταν ταυτόχρονα σε 8 διαφορετικές αίθουσες στη σχολή Μωραίτη. Διαβάστε περισσότερα »

1 σχόλιο:

Μεσσηνιακή Παράδοση είπε...

Καλή σας ημέρα,
Να σας ενημερώσουμε ότι στο καθημερινό e-περιοδικό ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ, που επισκέπτονται πάνω από 2000 επισκέπτες ημερησίως από τη Μεσσηνία, την υπόλοιπη Ελλάδα και 30 ακόμη χώρες, μπορούμε
να φιλοξενούμε και προβάλουμε,οτιδήποτε, άρθρα, εκδηλώσεις και ότι άλλο πραγματεύεται ο δικός σας ιστότοπος.
Εύχομαι καλή, ενδεχόμενη, συνεργασία
Αντώνης Γ. Σαούτης
6977 172 942
agsaouti@gmail.com