Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Φυλακισμένος πίσω από... 14 κλοπές στη Μεσσηνία!!!

filaki7109
Από τις 6 Φεβρουαρίου ως τις 14 Μαΐου που συνελήφθη, ο 34χρονος διέπραξε επτά διαρρήξεις και μία απόπειρα σε αποθήκες, άλλες δύο διαρρήξεις σε σπίτια και είχε κλέψει τρία μοτοποδήλατα. 
Άλλη μια δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές «φορτώθηκε» ένας 34χρονος Έλληνας που ήδη έχει προφυλακιστεί για παρόμοιες υποθέσεις, μετά την έρευνα της Ασφαλείας Καλαμάτας που απέδειξε ότι είχε διαπράξει 14 κλοπές και μια απόπειρα σε χωριά των Δήμων Μεσσήνης, Καλαμάτας και Οιχαλίας στη Μεσσηνία.
 
Όπως εξακριβώθηκε από την αξιοποίηση στοιχείων στο πλαίσιο της έρευνας, από τις 6 Φεβρουαρίου ως τις 14 Μαΐου που συνελήφθη, ο 34χρονος διέπραξε επτά διαρρήξεις και μία απόπειρα σε αποθήκες, άλλες δύο διαρρήξεις σε σπίτια και είχε κλέψει τρία μοτοποδήλατα τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Αλλά και μαζί με έναν 42χρονο Έλληνα συνεργό του, είχε διαρρήξει μια αποθήκη σε κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, στις 16 Απριλίου. 
Η λεία από την δράση του 34χρονου ήταν μετρητά, γεωργικά εργαλεία και δοχεία με ελαιόλαδο συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, περιλαμβάνεται και ο 42χρονος. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθούν και άλλες διαρρήξεις που τυχόν είχαν διαπράξει.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: