Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Τρεις συλλήψεις για λαθραίο κρασί και τσίπουρο στη Τριφυλία!!!

Prentresultaat vir κρασι και τσιπουρο
Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες το πρωί μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας για λαθραία οινοπνευματώδη ποτά, φυσίγγια και φορητό πομποδέκτη. Κατασχέθηκαν περισσότερα από 11.000 κρασιού και τσίπουρου.
Πρόκειται για έναν 25χρονο, έναν 27χρονο και έναν 55χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τον Τελωνειακό Κώδικα, τα όπλα και τις ραδιοσυχνότητες.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.150 λίτρα κρασιού και 874 λίτρα τσίπουρου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, 19 φυσίγγια, γεμιστήρας πιστολιού, 4 μαχαίρια και 1 λόγχη. Επιπλέον στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός πομποδέκτης, τον οποίο κατείχε παράνομα. Το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, που αναλογεί στις παραπάνω ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών, ανέρχεται στις 9.949,96 ευρώ, σύμφωνα με το Τελωνείο Καλαμάτας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: