Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ζητα στήριξη από Δήμο Μεσσήνης για το γηπεδικό πρόβλημα …

ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ:  Ζητα στήριξη από Δήμο Μεσσήνης για το γηπεδικό πρόβλημα … 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας (σ.σ. αναφορικά με το γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει τους «κιτρινόμαυρους» της Ιθώμης) την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του Γιώργος Νικ. Φωτεινός και ο γενικός γραμματέας  Βασίλης Φ. Μπακόπουλος,  αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ζητεί την ολόπλευρη στήριξη του δήμου Μεσσήνης και  των τεχνικών του υπηρεσιών, ενώ το δελτίο τύπου που κοινοποίησε στον δήμαρχο  κ. Γιώργο  Τσώνη και τους στενούς συνεργάτες του αντιδημάρχους κ.κ.  Γωγώ Παναγοπούλου, Ανδρέα Τράκα, Νίκο Χονδρό και Κωστάρα Γεωργακόπουλο έχει ως εξής:
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Α.Π.Σ. ΑΣΤΗΡ ΒΑΛΥΡΑΣ                                                                       Προς  ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Αρ. Μητρώου ΕΠΟ 146                                                                            Τεχνικές Υπηρεσίες
Α.Φ.Μ.  090230152
Αρ. Μητρώου ΓΓΑ ΛΥ94
Αρ. Πρωτ. 15 
ΘΕΜΑ: Αίτημα  Τεχνική Μελέτη Κατασκευή-τοποθέτηση Λυόμενης Κερκίδας  στο Δημοτικό Γήπεδο Βαλύρας/Δήμου Μεσσήνης: Το Διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού μας σωματείου με την επωνυμία ΑΠΣ ΑΣΤΗΡ Βαλύρας στην τελευταία του συνεδρίαση την Πέμπτη 10/10/2018 αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει με έγγραφό της από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης τα εξής: 
1.       Αρχικά να γίνει τεχνική μελέτη για την κατασκευή τοποθέτηση μιας λυόμενης κερκίδας  με σιδηροκατασκευή,  ώστε να εξυπηρετεί 400-700 καθήμενους φιλάθλους στην νότια πλευρά του Δημοτικού γηπέδου Βαλύρας (σ.σ. είναι η έδρα του ποδοσφαιρικού μας συλλόγου από το 1969, όπου αγωνίζεται ανελλιπώς  στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, και για μια αγωνιστική περίοδο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία)
2.       Στον περιβάλλοντα χώρου του Δημοτικού γηπέδου Βαλύρας έχουν τοποθετηθεί παλιότερα δυο μπασκέτες και χρειάζεται να γίνει μια τεχνική μελέτη για την περίφραξη του γηπέδου μπάσκετ καθώς και τσιμεντόστρωση του ταρτάν, ώστε να επαναλειτουργήσει
3.       Ήδη ο Δήμος Μεσσήνης έχει τοποθετήσει δυο τσιμεντένιες κολώνες φωτισμού και απαιτούνται άλλοι 10 λαμπτήρες-προβολείς ώστε να ενισχυθεί ο φωτισμός και οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας & της Ακαδημίας F.C. να διεξάγονται βραδινές ώρες, ένεκα και των αγροτικών υποχρεώσεων που έχουν οι αθλούμενοι
ΣΗΜ: Για όλα τα παραπάνω δεν απαιτούμε  καμιά οικονομική  επιχορήγηση από το Δήμο Μεσσήνης,  παρά μόνο την τεχνική μελέτη,  κύρια για την λυόμενη κερκίδα και ο σύλλογός μας θα εξασφαλίσει τα χρήματα από διάφορους φορείς της πολιτείας, Περιφέρεια Πελοποννήσου ή την Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. 


 Βαλύρα-Μεσσήνης  18 Οκτωβρίου 2018


Για το Διοικητικού Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                  Ο  Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ν. Φωτεινός                                Βασίλειος Φ. Μπακόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: