Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

“Έπεσαν” οι υπογραφές για αθλητικά έργα στον Δήμο Μεσσήνης

ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ο ΤΣΩΝΗΣ:
185.000 ΕΥΡΩ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
201.000 ΕΥΡΩ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, όπου υπογράφηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση έργων αθλητικών υποδομών, προϋπολογισμού 185.000 ευρώ για την πόλη της Μεσσήνης.

Από τη συνάντηση στο Υπουργείο Αθλητισμού: Γιώργος Τσώνης, Γωγώ Παναγοπούλου, Πέτρος Κωνσταντινέας με τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης.


Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, “στη συνάντηση παρευρέθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος μαζί με τη βουλευτή Μεσσηνίας Παναγιώτα Κοζομπόλη βοήθησαν με υπερβάλλοντα ζήλο για τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συνάντησης.
Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Μεσσήνης μετά χαράς, πληροφορήθηκε τη χρηματοδότηση των 201.000 ευρώ για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών, από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 150 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ενώ σήμερα, υπογράφτηκαν οι πρώτες 150 συμβάσεις μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης και ωφελούμενων μητέρων για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας – φιλοξενίας – δημιουργικής απασχόλησης στο 1Ο ΚΔΑΠ του Δήμου Μεσσήνης, μία νέα δομή της πόλης όπου εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό θα χαρίσει στα παιδιά της Μεσσήνης δημιουργικές στιγμές.
Η παιδεία, με αφορμή την ημέρα που είναι αφιερωμένη σε αυτήν, 4 Οκτωβρίου, αλλά και ο αθλητισμός τυγχάνουν της πρώτης προτεραιότητας και ενδιαφέροντος του Δημάρχου Γιώργου Τσώνη, καθώς κτίζουν το πνεύμα και το σώμα των νέων ανθρώπων, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: