Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Το τμήμα Θεάτρου ενηλίκων προετοιμάζει για φέτος το έργο του Γρηγόριου Ξενόπουλου «Ο Πειρασμός»

TI AΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Θίασος Νοτιονατολικής Πυλίας – Οδύσσεια”
Ο Σύλλογος “Θίασος Νοτιονατολικής Πυλίας – Οδύσσεια” συνεχίζει και φέτος την πορεία του προσφέροντας διέξοδο στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία για τους κατοίκους της Νοτιοανατολικής Πυλίας, αλλά και ευρύτερα της Μεσσηνίας.
Και φέτος όπως κάθε χρόνο λειτουργούν ήδη 4 τμήματα: Παραδοσιακών Χορών για παιδιά και ενήλικες, Αεροβικής και Λάτιν χορών για παιδιά και ενήλικες.

Το τμήμα Θεάτρου ενηλίκων προετοιμάζει για φέτος το έργο του Γρηγόριου Ξενόπουλου «Ο Πειρασμός» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ισμήνης Κωνσταντοπούλου με συμμετοχή ερασιτεχνών ηθοποιών από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.
Για φέτος επίσης προγραμματίζουμε i) το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων από τα θεατρικά τμήματα παιδιών και εφήβων ii) την έναρξη λειτουργίας τμημάτων εκμάθησης μουσικών οργάνων και χορωδίας και iii) την διενέργεια σεμιναρίου Θεατρικής Παιδείας.
Δυστυχώς από τις αρχές του 2019 ξεκίνησαν και συνεχίζουν να υφίστανται διάφορα προβλήματα που παρακωλύουν το έργο μας και μας αναγκάζουν να καταναλώνουμε άσκοπα την ενέργεια και τον χρόνο των μελών μας.
Τα προβλήματα αυτά αφορούν σε χώρους του Γυμνασίου Λογγάς, χώρους που χρησιμοποιούμε για ένα μεγάλο μέρος των δράσεων μας. Οι δραστηριότητές μας, στους εν λόγω χώρους, συστηματικά παρακωλύονται εξ αιτίας αδικαιολόγητων ενεργειών υπηρεσιακών παραγόντων. Έχουμε απευθυνθεί εγγράφως προς κάθε αρμόδια αρχή σε όλα τα επίπεδα, κεντρικά ή περιφερειακά και αναμένουμε την ανταπόκριση στα δίκαια αιτήματά μας για άρση των εμποδίων που παρακωλύουν το έργο μας και την αποτελεσματική παρέμβαση κάθε αρμόδιας υπηρεσιακής ή δημοτικής αρχής”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: