Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΣΠΟΡ-F.C ΙΘΩΜΗΣ-ΝΕΑ ΒΑΛΥΡΑΣ Ανταπόκριση Κωστας Θ. Καυκουλας: 


Ανανέωσε έως το 2021 ο Μάκης Πανταζής ΦΩΤΟ!

Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης F.C και ο υπεύθυνος ενημέρωσης Κώστας Θ. Καυκούλας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ήταν η τελευταία εκκρεμότητα για ανανέωση που είχε μείνει από το περσινό ρόστερ της ομάδας μας καθώς επιθυμία και των δύο πλευρών έγινε πραγματικότητα….
” Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Μάκη Πανταζή.
Ο Μάκης θα αγωνιστεί για τρίτο συνεχόμενο έτος με τα χρώματα του συλλόγου μας, αγωνίζεται σαν αμυντικός αλλά χρησιμοποιεί και τις επιθετικές του αρετές όποτε αυτές χρειαστούν, καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι την περσινή σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, είναι ένα πολυεργαλείο που θα βοηθήσει το προπονητή μας στους φετινούς στόχους. Μάκη συνεχίζουμε!!! “
Από κει και πέρα, ο Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία του στο γήπεδό μας "μαρακανά κάμπου" σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες ώστε οι ποδοσφαιριστές μας μα είναι έτοιμοι στη φετινή πρεμιέρα πρωταθλήματος της Β΄Μεσσηνίας 10-11 Οκτωβρίου 2020 με αντίπαλο το φιλικό σωματείο της γειτονικής μας Μερόπης του Δήμου Οιχαλίας. Φυσικά η μετεγγραφική ενίσχυση δεν έχει τελειώσει και αναμένεται από μια έως δύο προσθήκες ακόμα.
Κ.Θ. Καυκούλας

ΠΕΝΘΗ: Σήμερα έγινε η κηδεία της 92χρονης ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, σύζυγος του αγαπητού συμπατριώτη μας Γιάννη Ηλιόπουλου συνταξιούχου στον ΟΣΕ (σ.σ επί σειρά ετών έφορου & μέλους της διοίκησης του Αστέρα Βαλύρας F.C Ιθώμης!
Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στον Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια & ας είναι απαλό το χώμα που θα την σκεπάσει στο κοιμητήριο του Αη Γιώργη...
Χρ. ΠΑΠ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Μάκης Πανταζής ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΒΑΛΥΡ ΑΣ 1951 2021"
Ρόζυ Καρύδη, Τάκης Ντουραμάκος και 10 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: