Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Εύγε κυρία Ελένη Ι. Καρανάνου

 

                                   Η κα Ελένη Ι. Καρανάνου  με το πτυχίο της,

                                        στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, η αγαπητή σε όλους μας κυρία Ελένη Ι. Καρανάνου, παρέστη στην τελετή των τελειόφοιτων της Κοινωνιολογίας, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ορκίστηκε και παρέλαβε περιχαρής το πτυχίο της, ως μέγιστη επιβράβευση των κόπων της κατά τα προηγούμενα τέσσερα έτη. Δραστήρια όπως πάντα, σκοπεύει να συνεχίσει με μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη της.

Η Ελένη, από την παιδική της ηλικία  έδειξε σημάδια μεγάλης υπευθυνότητας και ήθους, ήταν για σειρά ετών σημαιοφόρος της γενιάς της, στο Δημοτικό Σχολείο  Βαλύρας.

 


  Η μικρή Ελένη Ι. Καρανάνου, σημαιοφόρος στο Δημοτικό Σχολείο Βαλύρας

Συγχαρητήρια στους γονείς της, κύριο Ιωάννη Καρανάνο και κυρία Διονυσία Γρίβα-Καρανάνου για την μοναχοκόρη τους Ελένη, που την ανέθρεψαν με πολλή αγάπη και φροντίδα. Οι τρεις αδελφοί της, Αγαθοκλής, Ανδρέας και Δημήτρης να την χαίρονται.

Ευαισθητοποιημένη η Ελένη στις ανάγκες της Βαλύρας, και φίλαθλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστέρας FC Βαλύρας, μέσα από το μάτι και την γνώση του κοινωνιολόγου αντιλαμβάνεται τη δράση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.


                                         Η κ. Ελένη Ι. Καρανάνου πρώτη δεξιά.

Δεν πτοείται που το αποτέλεσμα του πρώτου εντός έδρας αγώνα ήρθε 1-2, γιατί βλέπει μεγάλη συνοχή και υψηλές δυνατότητες στην ομάδα του Αστέρα. Πιστεύει ότι στο σύντομο μέλλον ο Αστέρας θα πάρει το αίμα του πίσω. Όσο για την πρόταση του κυρίου Χρήστου Π. Παπαγεωργίου να παρίσταται το φίλαθλο κοινό στους αγώνες στο γήπεδο Μαρακανά συμφωνεί, και λέγει ότι εκείνη παρακολουθεί τα αθλητικά δρώμενα εξ αποστάσεως , αλλά ανελλιπώς κάνει “like” στον Αστέρα. Η προτίμησή της είναι σαφής!


                                           Η Ελένη Ι. Καρανάνου πρώτη Αριστερά.

Με τη συντροφιά των δύο αγαπημένων συμφοιτητριών της απαθανατίστηκε η  όμορφη Ελένη,  κρατώντας ψηλά το πτυχίο της.

Καλή πρόοδο, με τις ευλογίες του Παντοδύναμου Θεού τόσο στην Ελένη και στις συμφοιτήτριές της,  όσο και σε όλους τους φοιτητές της Βαλύρας μας.


Ο Θεός μαζί σας!

Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

29/11/2022


Δεν υπάρχουν σχόλια: