Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Καλό Ταξίδι αείμνηστε Βασίλη Αντων. Φιλίππου

 

                            Ο αείμνηστος Βασίλης Αντων. Φιλίππου. Φωτο: κα Γεωργία Φιλίππου

Άρμα λαμπρό έστειλε ο Θεός για να παραλάβει τον ευλογημένο πατέρα και παππού Βασίλη Αντων. Φιλίππου, ο οποίος έφυγε πλήρης ημέρων, στα 86 του χρόνια.

Άνθρωπος αγαπητός, έντιμος και καλοπροαίρετος ήταν ο μπαρμπα -Βασίλης, ο πατέρας του συμμαθητή μου Αντώνη Φιλίππου, της φίλης μου Γεωργίας και του αδελφού τους Νίκου. Αρχές και αξίες μετέδωσε στα παιδιά του και πρόκοψαν με τις ευλογίες του Θεού.

Τα αγαπημένα τέκνα του, τα εγγόνια και οι συγγενείς ανακοίνωσαν ότι η νεκρώσιμος ακολουθία θα  γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου και  θα  συνοδευτεί ο  μπαρμπα-Βασίλης  στην τελευταία του κατοικία,   στο κοιμητήριο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Βαλύρας, στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 3:00μμ.

Τα συλλυπητήριά μας στα τέκνα τού αποθανόντος κ. Αντώνη και κα Γεωργία Φιλίππου, κα Γεωργία και κ. Πάνο Αλεβίζο, κ. Νίκο και κα Γεωργία Φιλίππου, τα εγγόνια και τους συγγενείς του.

Ο Κύριος να σε αναπαύσει αείμνηστε μπαρμπα-Βασίλη σε τόπο χλοερό, χωρίς λύπη και στεναγμό, στον Παράδεισο της αιωνίου ζωής. Να μοιράζεσαι τον γλυκύ βραστό καφέ σου με τους συγχωριανούς σου που σε αγάπησαν και αύριο θα στήσουν γιορτή για να σε καλοδεχτούν εκεί που ο νους του ανθρώπου δεν χωρεί.

Η Βαλύρα δεν θα λησμονήσει τη φιλική σου παρουσία και το έντιμο πέρασμά σου από αυτή τη ζωή, τον αγώνα σου για την ανατροφή των παιδιών σου και τη φροντίδα σου για τη μητέρα γη μας. Πολλά είδαν τα μάτια σου, πολέμους, φτώχεια και φυσικές καταστροφές, όμως η ψυχή σου παρέμεινε ακλόνητη, με πίστη στον Κύριο, και άντεξε με γενναιότητα.

Είθε άσβεστο να καίει το καντήλι σου στον Άγιο Γεώργιο.

Ο Θεός μαζί σας!

Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

29/1/2023




Δεν υπάρχουν σχόλια: