Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Η Ετήσια Εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του Αστέρα Βαλύρας FC

 


                               Ο κ. Γιώργος Αθανασόπουλος, Δήμαρχος Μεσσήνης, 

                      ο κ. Κώστας Θ. Καυκούλας, Γενικός Αρχηγός του Αστέρα

                               και ο κ. Χρήστος Καίσαρης, Πρόεδρος του Αστέρα

Ρεπορτάζ: κος Κώστας Θ. Καυκούλας, Υπαξιωματικός του Στρατού και Γενικός Αρχηγός του Δ. Σ. του Αστέρα Βαλύρας


Σε μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/1/2023, στο Agora Cafe Valyra η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Αστέρα Βαλύρας FC με την παρουσία της διοίκησης των "κιτρινόμαυρων", του τεχνικού κ. Νίκου Μανιατέα και όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευλογίες του εφημερίου της ενορίας της Βαλύρας πατρός κ. Ιωάννη Φωτεινού, ο οποίος ευχήθηκε στην αθλητική μας οικογένεια "καλή χρονιά" και για τους άξιους παίκτες μας "καλή αγωνιστική περίοδο, χωρίς τραυματισμούς".


                                 Ο κ. Χρήστος Καίσαρης, Πρόεδρος του Αστέρα,

               παρακολουθώντας με ευλάβεια τις ευχές του πατρός κ. Ιωάννη Φωτεινού

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι διοικούντες του Αστέρα και στη συνέχεια έδωσαν το λόγο στο Δήμαρχο Μεσσήνης, κ. Γιώργο Αθανασόπουλο. Ο κύριος Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Συνεργάτες του στην ολοκλήρωση της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο Μαρακανά, στον κάμπο της Βαλύρας.

Επίσης, την κοπή της βασιλόπιτας τίμησαν με την ενεργό παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, κ. Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης, κ. Μπάμπης Μακρής, ο ομόλογός τους κ. Δημήτρης Αθανασακόπουλος, καθώς και οι διατελέσαντες Πρόεδροι του Αστέρα κατά το παρελθόν.


                                    Η κατάμεστη αίθουσα στο Agora Cafe Valyra

Ένα μεγάλο μπράβο στη διεύθυνση και στο προσωπικό του Agora Cafe Valyra για την άριστη εξυπηρέτηση, επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας στην κα Ευθυμία Ξ. Καρτερολιώτη για την εξαιρετική και γευστική βασιλόπιτα που ετοίμασε για την ετήσια μας εκδήλωση.

Η κα Καρτερολιώτη ήταν μία εκ των δύο τυχερών που κέρδισαν το φλουρί με το δώρο (εμφάνιση ρετρό του Αστέρα), που ήδη κοσμεί το αρτοποιείο της, με τις ευλογίες του πατέρα της. Ο κύριος Ξενοφών Καρτερολιώτης, εκτός από ένθερμος φίλαθλος του Αστέρα, υπήρξε και τερματοφύλακας στην ομάδα μας.

Και του χρόνου με υγεία και πολλές νίκες  Αστέρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: