Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μεσσηνιακές ειδήσεις...


ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ!
Ο πρώην υφυπουργός για το
δρόμο Τσακώνα-Παραδείσια


Σήμερα πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννης Λαμπρόπουλος για το δρόμο Τσακώνα – Παραδείσια.

Συμβολική κατάληψη των διοδίων της Νεστάνης...
Συμβολική κατάληψη και απελευθέρωση των διοδίων της Νεστάνης, πραγματοποιήθηκε χθες στις 04:00 το απόγευμα με πρωτοβουλία της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” και του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης.

Και το ΚΚΕ κατά των διοδίων...
Κατά των διοδίων τάσσεται με ανακοίνωσή του και το ΚΚΕ, το οποίο σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Μεσσηνίας αναφέρει ότι «το μετεκλογικό μπαράζ με τα πανάκριβα χαράτσια των διοδίων στους εθνικούς αυτοκινητόδρομους συνεχίζεται.

Το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» για τα διόδια...
Και το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» του Δήμου Καλαμάτας είναι αντίθετο με τις πρόσφατες αυξήσεις των διοδίων τις οποίες χαρακτηρίζει «προκλητικές στη σημερινή συγκυρία της μείωσης των μισθών και της αυξημένης ανεργίας».

Αξονικός Τομογράφος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας!
Η ΔΕΠΑΝΟΜ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας αξονικού και μαγνητικού τομογράφου οι οποίοι θα λειτουργούν το ερχόμενο 6μηνο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εορτάστηκε η Εθνική Αντίσταση...
Εορταστικές εκδηλώσεις για να τιμήσουν την Εθνική Αντίσταση πραγματοποιήθηκαν
χθες στην Καλαμάτα.

Τιμητικές απονομές στην Βίκυ Καρέλια
Ο Πατριάρχης και Πάπας Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β’ απένειμε στην Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας τον Χρυσό Αστέρα του Πατριαρχείου.

Ομιλία Παν. Γεννηματά στην Καλαμάτα
Ο επίτιμος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Παναγιώτης Γεννηματάς θα μιλήσει την Παρασκευή στις 07:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος στην Καλαμάτα
Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσίασε χθες στις 8.30 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, έργα του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη και φιλόσοφου Γιάννη Χρήστου.

«Δρόμοι πάνω στο χιόνι»
Αμανατίδης,Καλαμάτα
Το βιβλίο του δικηγόρου Βασίλη Αμανατίδη «Δρόμοι πάνω στο χιόνι», θα παρουσιαστεί την Τετάρτη το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, από τον τ. υπουργό Σταύρο Μπένο και το δημοσιογράφο Γιάννη Τριάντη.

«Μαρτυρίες μιας διαδρομής»
Νίκος Μπελογιάννης..

Εκθέσεις ζωγραφικής...
- Η εικαστική έκθεση της Παυλίνας Αθανασοπούλου φιλοξενείται στο «Καλλιτεχνικό Στέκι», στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 07:30 το απόγευμα έως τις 11:00 το βράδυ.
ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Καλαμάτα αγωνιζόμενη στην Ζάκυνθο, πέτυχε την 11η συνεχόμενη νίκη της, καθώς επιβλήθηκε του Αστέρα Μαχαιράδου με 2-0. Απο κει και πέρα η μαύρη Θύελλα , αν και με έναν αγώνα λιγότερο, αύξησε τη διαφορά της από τον Αστέρα Αμαλιάδας στους 3 βαθμούς. Διαβάστε αναλυτικά τις ειδήσεις στο link: http://ithominews.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: