Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο Βαλυραίος Θ. Σταυριανόπουλος
στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!!!
Ποίοι εκλέγονται στην Περιφέρεια!
Απο τις 51 έδρες του Περιφερειακού Συμβουλίου τις 31 τις καταλαμβάνουν σύμβουλοι του Συνδυασμού του Πέτρου Τατούλη, τις 16 από την παράταξη του Δημ. Δράκου, τις 2 από το συνδυασμό του Νίκου Γόντικα και από μία οι συνδυασμοί του Θαν. Πετράκου και του Λάμπρου Μπούκλη.
Ειδικότερα στη Μεσσηνία εκλέγονται 8 σύμβουλοι από το συνδυασμό του κ. Τατούλη, πέραν του αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μαλαπάνη. Σ’ύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα αυτοί είναι οι εξής: Παν. Αλευράς, Ντίνα Νικολάκου, Κώστας Τσαπόγας, Γιάννης Αργυράκης, Θεόδωρος Σταυριανόπουλος, Γιώργος Μπακούρος, Νίκος Μπαρούνης και Σταύρος Ξηρογιάννης.
Από το συνδυασμό «Δυνατή Πελοπόννησο» εκλέγονται 4, ο Δημ. Δράκος, ο Σωτ. Παναγιωτόπουλος, ο Άγγελος Κωτσιόπουλος, ενώ η τέταρτη έδρα παίζεται μεταξύ του Γιάννη Αδαμόπουλου και της Αντωνίας Μπούζα.
Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στη Μεσσηνία εκλέγεται ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γόντικας, ενώ τη δεύτερη έδρα θα την καταλάβει ο πλειοψηφών σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας.
Από το συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» τη μοναδική έδρα στην Πελοπόννησο την καταλαμβάνει ο Θανάσης Πετράκος, ενώ από τους Οικολόγους εκλέγεται ο Λάμπρος Μπούκλης στην Κορινθία.
Τα επίσημα αποτελέσματα των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας από την Τρίτη και μετά, όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως.
ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm
ΧΡ.ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: