Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μεσσηνιακή επικαιρότητα...

Συνάντηση Πέτρου Τατούλη
με τους προέδρους των Επιμελητηρίων...
Στα αναγκαία για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου μεγάλα έργα υποδομής και στον τρόπο υλοποίησής τους, μέσω δημοπράτησης με ανοικτό διαγωνισμό και με τη μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης, αναφέρθηκε ο κ. Τατούλης, απευθυνόμενος στους προέδρους των επιμελητηρίων και των εμπορικών συλλόγων.
Ο Πετράκος προτείνει Κορώνη αντί για Βυτίνα...
Να ζητηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να αναθεωρήσει την επιλογή του για το Εθνικό Κέντρο της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής στη Βυτίνα και να αποφασίσει ότι η Κορώνη, ως εκπρόσωπος της χώρας μας πρέπει να είναι και το Εθνικό Κέντρο.
Συνεδρίασε η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» Συνεδρίασε χθες στην Τρίπολη το ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου», στην οποία παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης Θανάσης Πετράκος.
Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει τον Παναγιώτη Γεννηματά!
Επικρίσεις κατά του επιτίμου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Παν. Γεννηματά, προχώρησε η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του την Παρασκευή στην Καλαμάτα, κατά την οποία επέρριψε βαριές ευθύνες στους πολιτικούς που είχαν τα ηνία της χώρας από το 2000 μέχρι σήμερα για τη δυσχερή οικονομική θέση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας.
Αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ. στο Εργατικό Κέντρο
Οι αρχαιρεσίες του εργατικού κέντρου της Καλαμάτας για εκλογή νέας διοίκησης που άρχισαν χθες πραγματοποιούνται και σήμερα. Στις εκλογές μετέχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των σωματείων της δύναμης του Εργατικού κέντρου Καλαμάτας.
Εκλογές στην Α’ ΕΛΜΕ/Μεσσηνίας...
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας θα γίνουν την Τετάρτη στην Καλαμάτα. Οι ώρες που θα μπορούν οι καθηγητές να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Σεμινάρια από το Επιμελητήριο...
Το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο πλαίσιο της «Συμμαχίας για την ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής αγοράς» διοργανώνει πλήρη κύκλο Επαγγελματικών Σεμιναρίων υψηλού επιπέδου, με εξειδικευμένους και έμπειρους εισηγητές, με σκοπό την ενδυνάμωση και βελτίωση των γνώσεων, επιδεξιοτήτων, ικανοτήτων και εμπειριών των επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών, στελεχών επιχειρήσεων, διοικητικών υπαλλήλων των εταιριών-μελών του Επιμελητηρίου.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμάτα!
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας ξεκίνησαν την Παρασκευή με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 8 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.
«Κυριακή και μουσικοί»
Στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων με τίτλο "Κυριακή και μουσικοί", την Κυριακή στις 07:00 το απόγευμα θα δοθεί στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, ρεσιτάλ πιάνου της Μαρίας Ευστρατιάδη, σε έργα Γιόχανς Μπραμς.
Εκθέσεις ζωγραφικής
Έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάνας Κανελλακοπούλου, φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί τις ώρες που θα είναι ανοιχτό το Μουσείο.
EΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ...
Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ...
Συνεχίζει να προηγείται σταθερά η Καλαμάτα στον βαθμολογικό πίνακα του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και μετά τη κυριακάτικη νίκη της επί του Ατρόμητου Λάππα, τη 13η αγωνιστική στην οποίαν σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:...
Διαβάστε αναλυτικά τις ειδήσεις στο ink:
http://ithominews.blogspot.com/2010/12/blog-post_6579.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: