Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μεσσηνιακή επικαιρότητα...

Ληστεία σε βάρος 42χρονης
γυναίκας στο Λεύκτρο Μάνης...

Ληστεία σε βάρος 42χρονης γυναίκας διέπραξαν δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Λεύκτρου της Μάνης.


Εξιχνιάστηκε η αρπαγή 38χρονου Κινέζου...
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας η αρπαγή 38χρονου Κινέζου από τη Γαστούνη Ηλείας στις 15 Σεπτεμβρίου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος στα Φιλιατρά, 7 ημέρες αργότερα.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην Καλαμάτα!
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Παρασκευή την Καλαμάτα όπου θα έχει επαφές με τοπικά στελέχη του κόμματος και φορείς της περιοχής. Ο κ. Καρατζαφέρης, την Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα θα επισκεφθεί το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στο Δημαρχείο.

Ημερίδα για τον “Καλλικράτη» στην Πάτρα...
Το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνουν διημερίδα επιμόρφωσης Δημάρχων, Περιφερειαρχών και Αντιπεριφερειαρχών, σήμερα και αύριο στην Πάτρα.

Η Ν.Δ. για την «Ολυμπία Οδό»...
Διετή τουλάχιστον καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού, δηλαδή του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα εκτιμά, σύμφωνα με τις εξελίξεις του έργου ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της «Νέας Δημοκρατίας», Βουλευτής Ημαθίας, Μιχάλης Χαλκίδης...
Αναλυτικά οι ειδήσεις στο link: http://ithominews.blogspot.com/2010/12/42.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: