Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Φορτσάρει για το κύπελο Ιθώμης το Σάββατο ο Αστέρας Βαλύρας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-ΤΙΓΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
7.45μ.μ.ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 4oυ TOYΡΝOYA AΡΣΙΝΟΗΣ ΙΘΩΜΗΣ

Ολοκληρώνεται το Σάββατο, με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στις 7.45μ.μ., το 4ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά στην Αρσινόη/Ιθώμης με αντιπάλους τις αντιπροσωπευτικές ομάδες του Αστέρα Βαλύρας και την «Τίγρη» Ελληνοεκκλησιάς, που αναμένεται να παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλαθλοι από τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης, καθώς και ποδοσφαιριστές και παράγοντες των ομάδων που έδωσαν το παρών στο φετινό Τουρνουά που τείνει να καθιερωθεί.


ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ:Νικητής να βγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»
Από κει και πέρα, ο διοικητικός παράγοντας των "κιτρινόμαυρων" του Αστέρα Βαλύρας Ηλίας Μακρής, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες του 4ου Τουρνουά Αρσινόης στην Ιθώμη, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα www।notosspor।blogspot।com επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι εύχεται οι δυο ομάδες που θα παίξουν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, ν’ αγωνισθούν σε αθλητικά πλαίσια, να ικανοποιήσουν το φίλαθλο κόσμο που θα παραβρεθεί στην αθλητική γιορτή, και νικητής να βγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Επίσης, ο σεμνός Ιθωμίτης γεωπόνος, υπογράμμισε ότι τον εξέπληξαν ευχάριστα, εκτός από την ομάδα του, που είναι και το φαβορί για να σηκώσει την κούπα, ο «Ατρόμητος» και η «Τίγρης», καθώς τα χωριά τους, τόσο του Σιάμαρη όσο και του Σιμίζα δεν μετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας…και θα μπορούσαν κάλλιστα με το αξιόλογο σύνολο που παρουσίασαν να σταθούν με αξιώσεις, η κάποιοι παίκτες να επανδρώσουν τα μεγάλα ποδοσφαιρικά σωματεία του νέου μας καλλικρατικού δήμου Μεσσήνης, όπως ο Πάμισος, ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, ο Α.Σ. Ανδρούσας, ο Πανευαϊκός και ο Αστέρας Βαλύρας!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ… Επίσης, το τελικό του Σαββάτου στις 7.45μ.μ.ανάμεσα στον Αστέρα Βαλύρας και την «Τίγρη» Ελληνοεκκλησιάς, στο πλαίσιο του 4ου Τουρνουά της Αρσινόης/Ιθώμης, αναμένεται να παρακολουθήσουν εκτός απροόπτου, οι Σταύρος Πανουσόπουλος (σ।σ। "ψυχή" των φετινών αθλητικών εκδηλώσεων και πρόεδρος του Οικουμενικού Ελληνισμού), Κώστας Γεωργακόπουλος πρώην δήμαρχος Ιθώμης ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα και την προεδρία του Αστέρα Βαλύρας, οι Ιθωμίτες αντιδήμαρχοι κ।κ। Τάσος Ηλιόπουλος και Γιώργος Δαβίλας, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καρτερολιώτης και στενός συνεργάτης του Κωστάρα στα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, οι διοικήσεις των ομάδων που έδωσαν το παρών στο Τουρνουά, αλλά και οι ένθερμοι φίλοι των συλλόγων, γονείς και φίλοι των αθλητών...

Π.Σ.Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
Η Καλαμάτα συνεχίζει τις μετεγγραφικές κινήσεις και τις δοκιμές διαφόρων ποδοσφαιριστών από σωματεία της Πελοποννήσου, ενώ χθες αναθερμάνθηκε και πάλι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Δημήτρη Κατσαδούρου που αγωνίσθηκε πέρυσι στη Ζάκυνθο, και του 23χρονου μεσοεπιθετικού Ανδρέα Σετάι που έπαιξε στη Ζάκυνθο.

Ο ΠΑΜΙΣΟΣ 3-1 ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ…
 Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που έδωσε ο Πάμισος Μεσσήνης, επικράτησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ανδρούσας, επί του καλογυμνασμένου συγκροτήματος του Αίαντα Καλαμάτας με σκορ 3-1.

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ…
Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, ανακοίνωσε ότι απέκτησε, τον 28χρονο αμυντικό Γιώργο Γαργαρώνη, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει επί σειρά ετών την φανέλα του Πανηλειακού στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ εθνικής Κατηγορίας, καθώς και του Θρασύβουλου Φυλής.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ…
Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους εν ενεργεία διαιτητές, σε συνάντηση την προσεχή Τρίτη 16 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στο Κορδία, εν όψει της έναρξης των αγώνων του κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ η παρουσία όλων των διαιτητών κρίνεται υποχρεωτική.

ΕΩΣ 31/8 ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι οι μετεγγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών συνεχίζονται έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011. Η επόμενη μεταγραφική περίοδος είναι από την 1η έως 31 Ιανουαρίου 2012.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ Σκοπευτικούς αγώνες οργανώνει το Σαββατοκύριακο ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Καλαμάτας. Στο σκοπευτήριο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας θα διεξαχθεί ο επίσημος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος ΤΡΑΠ 125 και 25 δίσκων της Β’ και Γ’ κατηγορίας με την συμμετοχή σκοπευτών από όλη της Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: