Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Βαλύρα:Ειδήσεις από την Μεσσηνία & την Περιφέρεια

Υπό κατάληψη παραμένουν και σήμερα σχολικές μονάδες στο Νομό Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα κλειστά είναι το 1ο, 2ο, 3ο, 5ο και 6ο Γενικά Λύκεια Καλαμάτας, καθώς και το 4ο ΕΠΑΛ της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ κατάληψη ξεκίνησε χθες στα Γυμνάσια - Λύκεια Κορώνης, Πύλου και Πεταλιδίου.
Υπό κατάληψη συνεχίζει επίσης να βρίσκεται η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Οι φοιτητές της Σχολής εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στην ανώτατη εκπαίδευση με το νέο νόμο πλαίσιο για την Παιδεία. Υπό κατάληψη βρίσκεται από την Παρασκευή και το ΤΕΙ Καλαμάτας.
Φώτης Κουβέλης:"Aνισα και αναποτελεσματικά τα μέτρα ”
 
"Aνισα και αναποτελεσματικά” χαρακτήρισε τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του χθες βράδυ στην Καλαμάτα. Ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε στην ανάγκη μίας “Διακρατικής ρύθμισης του χρέους και υπογράμμισε πως αυτό το διάστημα δεν προωθούνται αναπτυξιακές διαδικασίες, γεγονός, που όπως είπε, απομακρύνει τη δυνατότητα για καλύτερες συνθήκες εξόδου από την κρίση”.

ΤΡΙΠΟΛΗ:Εκλογή προέδρου στην ΠΕΔ…
Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Τρίπολης, η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΡΑΒΕΛ: Η συνέλευση της ΚΕΔΕ...
Η Γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» της Αθήνας την επόμενη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, όπου οι δήμαρχοι όλης της χώρας καλούνται να εκλέξουν την νέα διοίκηση στο συνδικαλιστικό τους όργανο.
ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: