Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1-2


Mε «εκτελεστή» τον 
Johnnie Καρύδη,
άλωσε το "Στρατόπεδο"!
Με τους αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου, συνεχίσθηκε το Σάββατο το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β’ Μεσσηνίας. Μεγάλος κερδισμένος της ημέρας ο Αστέρας Βαλύρας, ο οποίος χωρίς να πιάσει συγκλονιστική εμφάνιση και αγωνιζόμενος με «10» παίκτες στο τελευταίο ημίωρο (σ.σ. λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Tassou Ζαμπάρα, «καθάρισε» μέσα στο γήπεδο του Στρατοπέδου, τους «ξυλοκόπους» του Άρι Καλαμάτας με 1-2.
ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ…
Από κει και πέρα, οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης, για 4η αγωνιστική δείχνουν αρκετά ανεβασμένοι, καθώς είχαν πετύχει το «τρίποντο» επί του Πανιωνίου Καλαμάτας στο "ΚΤΕΛ" με 2-3, είχαν «καθαρίσει» με 6σφαιρο... στο μαρακανά του κάμπου της Βαλύρας τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, και είχαν αποσπάσει εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα τον Α।Ο। Διαβολιτσίου.। Νέο του «θύμα» ο Άρις Καλαμάτας, όπου με δυο γκολ του Τζόνι Καρύδη, το 1ο με φοβερό απευθείας κτύπημα φάουλ στο α΄15λεπτο και το δεύτερο με ασύλληπτη κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωστή Γιανννόπουλου στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες του Αστέρα, αλλά και τον αθόρυβο τεχνικό τους Βαγγέλη Σκουρλέτη (σ.σ. ο οποίος σύμφωνα με τους ειδικούς εξελίσσεται σε «αλεπού» των Μεσσηνιακών γηπέδων...)
Παραλειπόμενα από το «Παν. Μπαχράμης»…
ΚΩΣΤΑΡΑΣ…
Το μεγάλο «αφεντικό» του Αστέρα Βαλύρας, ο πρόεδρός του Κωστάρας Γεωργακόπουλος, παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο της ομάδας του, και για μια ακόμη αγωνιστική έφερε γούρι στους κίτρινους «μαχητές» του οι οποίοι τα έδωσαν όλα για τη νίκη.
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ τζουνιορ…
Στα συν της αναμέτρησης στο «Παν। Μπαχράμης», και η παρουσία για 1η φορά, σε εκτός έδρας παιχνίδι του 14χρονου νεαρού πορτιέρο Βασίλη Μπουρίκα του Θεοδόση, ο οποίος την Παρασκευή υπέγραψε ερασιτεχνικό δελτίο…
Ο μικρός θα αποτελέσει παρτενέρ, των δυο άλλων έμπειρων γκολκίπερ, Στάθη Αθανασόπουλου και Swtis Kαρτερολιώτη (σ.σ. είναι πολύ πιθανόν να αγωνισθεί στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟ Καλό Νερού) κάτω από τα δοκάρια των κίτρινων καθώς διψάει για διάκριση.
ΝΙΚ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΩΤΗΣ…
Ο διοικητικός αθλητικός παράγοντας της Ιθώμης, και γνωστός εξαγωγέας ελαιολάδου Νίκος Καρτερολιώτης, προσήλθε στο γήπεδο του Στρατοπέδου με καθυστέρηση ολίγων λεπτών μαζί με την σύζυγό του Όλγα, αλλά έχασε το 0-1 που είχε πετύχει ο Γιάννης Καρύδης…αλλά απόλαυσε το 2ο γκολ μαζί με τους υπόλοιπους ένθερμους Βαλυραίους φιλάθλους, που είχαν εκδράμει στην Καλαμάτα, ώστε να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ…
Σε δεινό «εκτελεστή» για λογαριασμό του Αστέρα εξελίχθηκε ο Γιάννης Καρύδης (σ.σ. γιός του βετεράνου άσου Τάκη Καρύδη και επί σειρά ετών διοικητικού παράγοντα του ιστορικού μας συλλόγου), ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στο τρίποντο του Αστέρα με τα δυο γκολ που πέτυχε…
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ…
Τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, έφεραν το βράδυ του Σαββάτου ικανοποίηση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο του Αστέρα, και στα φίλαθλα στέκια της Βαλύρας, Μαρίας Σταθοπούλου/Καρύδη, Πατρίκ Καίσαρη, Αντιγόνης Καίσαρη, Τζίμη Σοφρωνά, Kafe-ζαχαροπλαστείο Δήμου Bίγκου και Γιώργου Ντουραμάκου, αρκετοί οπαδοί της ομάδας (σ।σ। όπως ο τέως γενικός αρχηγός της Θανάσης Βασιλόπουλος) εξέφρασαν την απόψή τους στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ότι θα επιστρέψουν και πάλι στα γήπεδα, καθώς ο Αστέρας βαδίζει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών…
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ…
Ο Δήμος Μεσσήνης τοποθέτησε πρόσφατα νέο ηλιακό θερμοσίφωνα στα αποδυτήρια του δημοτικού μας γηπέδου στο μαρακανά του κάμπου Βαλύρας, (σ.σ.που είχαν καταστρέψει οι «Ρωμά»)
Ευχής έργο είναι, μέσα στο 2012 ο φίλαθλος-δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, σε συνεργασία με τους διοικούντες τον Αστέρα και τον πρόεδρό τους Κωστάρα Γεωργακόπουλο, τον δραστήριο βαλυραίο αντιδήμαρχο Τάσο Ηλιόπουλο, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο επί αθλητικών θεμάτων του Δήμου Νίκο Φίκυρη και τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Καρτερολιώτη, να προχωρήσουν σε γενικό λίφτινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού γηπέδου της Βαλύρας, την τοποθέτηση προβολέων, και την κατασκευή λυόμενης κερκίδας στη νότια πλευρά του γηπέδου, ώστε να εξυπηρετεί 500-700 καθίμενους φιλάθλους…
ΙΝΤΕΡΝΕΤ…
Ένα σχόλιο στο ίντερνετ, όπου αποκάλεσε την ομάδα του Άρι Καλαμάτας «ξυλοκόπους» στο ματς με τον Αστέρα, άναψε φωτιές στο Facebook…και η μάχη συνεχιζόταν μέχρι το μεταμεσονύκτιο!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΓΚΡΗ…
Έχω εκφρασθεί πολλάκις, για την ποδοσφαιρική αξία πολλών Μεσσήνιων ποδοσφαιριστών, την τελευταία 25ετία και πλέον που ασχολούμαι με τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ή μέσα από τις αθλητικές εκπομπές της ΕΡΑ Καλαμάτας 107,2 Fm και της ερασπόρ (σ।σ। βλέπε Λύμπε, Αλέκος Δέδες, Άρης Γαλανόπουλος, Νίκος Φρούσος, Αντώνης Μαυρέας, Γιώργος Φωτάκης, Θανάσης Λακριντής, Κώστας Κολοσκόπης, Μπάμπης Κακούτης, Γιώργος Μπούζας, Τάκης Οικονόμου, Γιάννης Κλειώτης, Γιώργος Φωτάκης, Πίτερ Οφορίκουε, Σαμ Τζόνσον, Αλεξάντερ Σοάρες, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Παναγιώτης Δρούγας, Νάσος Σεντεμέντες, Παναγιώτης Μπαχράμης, Κώστας Καραμπάγιας, Χρήστος Καραμάνος, Σάκης Αντωναίος, Αντώνης Νικολόπουλος, Στηβ Κουμουνδούρος, Κώστας Δασκαλάκης, Κωστής Γιαννόπουλος, Γιάννης Καρύδης, Ηλίας Μουρούσιας, Νίκος Περιβολάρης κ।α। θα ήθελα να προσθέσω και το όνομα του Δημήτρη Σιάγκρη। Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος παίκτης, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή του Αστέρα Βαλύρας, και θα αποτελέσει μεγάλη παρακαταθήκη για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, καθώς αποτελεί πρότυπο για πολλά νέα παιδιά ποδοσφαιριστή-επιστήμονα। Πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως φυσικοθεραπευτής στην Πάτρα και εργάζεται σε ένα από το κορυφαία κέντρα αποκατάστασης της χώρας μας στο κέντρο «ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ» στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας। Επίσης, σε όλα τα παιχνίδια του Αστέρα συνεργάζεται άριστα με τον νέο κόουτς των κίτρινων Βαγγέλη Σκουρλέτη και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην αποθεραπεία πολλών συμπαικτών του, αλλά και στην διάρκεια των αγώνων με την έγκαιρη παρέμβασή του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τραυματισμός του δυναμικού αμυντικού Γιάννη Καρύδη, ο οποίος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο Σαββατιάτικο ματς με τον Άρι Καλαμάτας «κληρονόμησε» αρκετά κτυπήματα στην ποδοκνημική από τους καλαματιανούς «ξυλοκόπους», αλλά η παρέμβασή του ήταν αποτελεσματική, ώστε ο συμπαίκτης του έβγαλε όλο τον αγώνα χωρίς να νοιώθει ενοχλήσεις, οδηγώντας παράλληλα την ομάδα του Αστέρα στην επιτυχία ενός νέου τρίποντου με το καθοριστικό γκολ που πέτυχε στο 80ο λεπτό γράφοντας το 1-2. Κλείνοντας, το σημείωμά μου, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τέτοιοι ποδοσφαιριστές-επιστήμονες, σαν το Δημήτρη Σιάγκρη, τους έχει ανάγκη η αθλητική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας και εν γένει κοσμούν με την παρουσία τους το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο…ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ!!!
EΦΥΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ…
Θερμά συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Βαλύρας Ηλία Φράγκο για το θάνατο του 86χρονου πατέρα του Παναγιώτη που έφυγε σήμερα. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου २०११στις 11.30π.μ. στην εκκλησία του Άρι Μεσσηνίας.
H ΕΘΝΙΚΑΡΑ 1-0 ΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΚΑΙ Ο ΡΩΜΑΛΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1-2 ΤΟΥΣ" ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ" ΤΟΥ ΑΡΙ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!
Τα σημερινά Αποτελέσματα:
Ομόνοια Καλαμάτας-Αρφαρά 2-0
Εθνικός Μελιγαλά-Α.Ο. Ασπρόχωμα 1-0
Μ.Γ..Σ-Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0
Άρις Καλαμάτας-Αστέρας Βαλύρας 1-2
Διαγόρας Κοπανακίου-Πάμισος Άριος 0-2
Πανευαϊκός-Πανθουριακός 0-0
Α.Ε. Γαργαλιάνων-Α.Ο. Σελλά 5-1
Πεταλίδι-Νέστωρ Πύλου 7-1
Ολυμπιακός Ανάληψης-Μιλτιάδης Πυργακίου 5-3
Α.Σ. Μάνεσι-Α.Ο. Διαβολιτσίου 0-1
ΠΑΟ Καλό Νερού-Νίκη Φιλιατρών 3-1
Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας-Αστέρας Μικρομάνης 1-3
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ TOY ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ "ΠΑΝ. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ":
Απόλλων Καλαμάτας-Α.Ο. Σπερχογείας 2-2...

Δεν υπάρχουν σχόλια: