Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Βαλύρα: Ο Αστέρας ''χτύπησε'' πάλι με ...εξάσφαιρο!!!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 6-0
Γούρικες οι νέες εμφανίσεις του ομογενή Demos Maniatis και της Θεολογίας Νανοπούλου-Καπότη για τους κιτρινόμαυρους της Ιθώμης!
Με τις νέες αθλητικές εμφανίσεις (σ.σ. προσφορά των φίλαθλων ομογενών μας Demos Maniatis και Θεολογίας Nανοπούλου-Καπότη, παρατάχθηκε ο Αστέρας στον τελευταίο νικηφόρο αγώνα του α’ γύρου την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις (3μ.μ.) στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Καλό Νερού, στο γήπεδο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας. Η νίκη και το τρίποντο ήταν μονόδρομος,για την ιστορική μας ομάδα, και το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Σερεμέτη βρήκε την ιστορική μας ομάδα νικήτρια με το ευρύ σκορ 6-0.

Από κει και πέρα, τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, έχουν σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο της Ιθώμης, ιδιαίτερα στους φανατικούς φίλους της ομάδας που διαμένουν στη γενέτειρά μας αλλά και στους ομογενείς μας του εξωτερικού (σ.σ. Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία, Νότια Αφρική, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία κ.α. οι οποίοι ενημερώνονται από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα σε καθημερινή βάση, ενώ τα Σαββατοκύριακα υπάρχει πλούσιο αναλυτικό φωτο-ρεπορτάζ.


ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟΎ…

Επίσης, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στη νίκη επί του ΠΑΟ Καλό Νερού με 6-0, χατ-τρικ πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ των κιτρίνων Τζόνι Καρύδης, και από ένα γκολ οι Κωστής Γιαννόπουλος, Πατρίκ Καίσαρης (σ.σ. που συνηθίζει να τα πανηγυρίζει μπροστά από τους ένθερμους φίλους της ομάδας του) και ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος νεαρός άσος Παντελής Στρατής.


2012 ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ…

Εξάλλου, η σύνταξη του αθλητικού τμήματος της ηλεκτρονική μας εφημερίδας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για αυτή την ξέφρενη πορεία του Αστέρα στα τελευταία ματς, (σ.σ. καθώς μετράει τέσσερις «4» σερί νίκες και μια ισοπαλία στο Διαβολίτσι με τον διεκδικητή της ανόδου τοπικό Αθλητικό Όμιλο), σε όλους όσοι από τους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν, στο αθόρυβο τεχνικό τους Βαγγέλη Σκουρλέτη, στον πρόεδρο Κωστάρα Γεωργακόπουλο και τους συνεργάτες του, που ματώνουν και οικονομικά για να κρατήσουν όρθια την ομάδα μας, σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης, και στους φανατικούς φίλους του συλλόγου που στηρίζουν ανελλιπώς το συγκρότημα της γενέτειράς μας.

Τέλος στέλνουμε 2012 ευχές σε όλη την αθλητική οικογένεια του Αστέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, ενώ το ραντεβού μας το νέο χρόνο είναι με τον πρωτοπόρο Δωριέα εκτός έδρας!







Δεν υπάρχουν σχόλια: