Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αστέρας πάει για ...''Καλό Νερό''

Τα βλέμματα στο κυριακάτικο ματς (3μ.μ.) με τον ΠΑΟ
Τα χαμόγελα, ξαναγύρισαν στους «κιτρινόμαυρους» με τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, με τελευταίο τους «θύμα» ο Άρις Καλαμάτας στο «κλουβί» του Στρατοπέδου και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Παν. Μπαχράμης», καθώς κατάφεραν να αποδράσουν με το «τρίποντο» με σκορ 1-2. Και τα δυο γκολ πέτυχε ο φορμαρισμένος ο βαλυραίος δυναμικός μεσοαμυντικός Johnnie Καρύδης.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του Αστέρα, οι ποδοσφαιριστές, ο τεχνικός τους Βαγγέλης Σκουρλέτης και ο πρόεδρος του ιστορικού μας συλλόγου Κωστάρας Γεωργακόπουλος θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο τα νικηφόρα αποτελέσματα, και να αυτοσυγκεντρωθούν στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟ Καλό Νερού που θα διεξαχθεί στις 3 το απόγευμα στο «μαρακανά του κάμπου» της Βαλύρας. Η νίκη και το τρίποντο είναι μονόδρομος για τον Αστέρα, ώστε να κλείσει νικηφόρα την αυλαία του α’ γύρου, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση της χρονιάς κόντρα στον πρωτοπόρο Δωριέα στο γήπεδο του Δωρίου.
EΦΥΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ…
Θερμά συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Βαλύρας Ηλία Φράγκο, για το θάνατο του 86χρονου πατέρα του Παναγιώτη που έφυγε σήμερα. Η νεκρώσιμη ακολουθία ψάλθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου २०11στις 11.30π.μ. στην εκκλησία του Άρι Μεσσηνίας και την ΠΑΕ Αστέρας εκπροσώπησε ο πρόεδρός του Κωστάρας Γεωργακόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ιθωμίτικης ομάδας. Την Τρίτη το απόγευμα οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν στο γήπεδό τους και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το απόγευμα στο μαρακανά του κάμπου με τις οδηγίες του Βαγγέλη Σκουρλέτη.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Θύελλα η Καλαμάτα 2-0 στη Ζάκυνθο
Διαγόρας-Εράνη Φιλιατρών 2 - 1
Θύελλα Πατρών- Πάμισος 3 – 2
Εθνικός-Α.Ο. Ασπρόχωμα 1-0
Ομόνοια-Αρφαρά 2-0
Μ.Γ.Σ.-Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0
Απόλλων-Α.Ο. Σπερχογείας 2-2
Α.Ο. Κυπαρισσίας-Άγρας 1-0
Άρις Καλαμάτας-Αστέρας Βαλύρας 1-2
Πανευαϊκός-Πανθουριακός 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: