Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τρίπολη:Ειδήσεις από την περιφέρεια...

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης για χρηματοδότηση των ακόλουθων έργων στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 συνολικού προϋπολογισμού 4.417.829,50 Διαβάστε περισσότερα »
Εξοπλισμός υπηρεσιών τροχαίας
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση από το ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 του έργου «Εξοπλισμός υπηρεσιών τροχαίας για την παροχή οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου» συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 1.999.600,00 €. Διαβάστε περισσότερα »

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Η Στρατηγική της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στοχεύει αφενός στην υλοποίηση δράσεων για την ενίσχυση της πρόληψης και της ανακύκλωσης και αφετέρου στην ολοκλήρωση των απαιτούμενων υποδομών για τη βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων, σύμφωνα με τις αρχές της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: