Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Σαββατοκύριακο στη Βαλύρα...

*Γιώργος Κ.Γεωργακόπουλος:Επέστρεψε από το Νοσοκομείο ΚΑΤ ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα,Γιώργος Κ.Γεωργακόπουλος, ο οποίος υπεβλήθη σε επιτυχημένη ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από Ι.Χ στο Ασπρόχωμα

*Καιρός:Τσουχτερό το κρύο παρά την ηλιοφάνεια.Πολλοί λόγω κρίσης στρέφονται στις ξυλόσομπες για να βγάλουν τον Χειμώνα, καθώς η τιμή του πετρελαίου ''καίει'' , αν και τα  ξύλα είναι δυσεύρετα καθώς τα χωράφια,μετά το λιομάζωμα, λεηλατούνται από διάφορους εμπόρους που τα προωθούν στις πόλεις για τα τζάκια.

*Ελαιόλαδο:Το λιομάζωμα για κάποιους αργοπορημένους συνεχίζεται,ενώ αρκετές ελιές θα μείνουν για άλλη μια χρονιά επάνω στα δέντρα,καθώς η τιμή του λαδιού είναι σχεδόν ίδια με αυτή του εμφιαλωμένου νερού.Το κόστος καλλιέργειας και συγκομιδής είναι εξαιρετικά δυσανάλογο με την χαμηλή τιμή που αγοράζουν οι έμποροι  τον ''πράσινο χρυσό''. Έτσι αρκετοί περιορίζονται στο να εξασφαλίσουν το λάδι της χρονιάς για τα σπίτια τους.Ο υπόλοιπος ελαιόκαρπος παραμένει στη διάθεση των πουλιών..

*Αστέρας:Με 2-1 νίκησε ο Αστέρας Βαλύρας το Σάββατο το απόγευμα στην Μικρομάνη τον τοπικό Αστέρα. 

*Θάμυρις:Τρία 50αρια πούλμαν τελικά συμπληρώθηκαν για την Κυριακάτικη εκδρομή του Θάμυρι στα χιονισμένα Καλάβρυτα.Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά του Πολιτιστικού μας Συλλόγου,όπου στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, κρατάνε ψηλά την σημαία του εθελοντισμού,της κοινωνικής προσφοράς και των ανθρωπίνων αξιών.Μπράβο παιδιά και να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας κι' άλλοι νέοι μας.    

*Κηδεία:Το Σάββατο το απόγευμα έγινε η κηδεία της 82/άχρονης Ιουλίας χήρας Ιωαν. Μπόβη.
  
*Μνημόσυνο:9ήμερο μνημόσυνο τελέστηκε στη μνήμη του 74χρονου Στασινού(Νάκη) Βασιλόπουλου.

*Πολλαπλό χτύπημα θανάτου:Πολλαπλά και αλλεπάλληλα χτυπήματα θανάτου για την Ειρήνη(Ρένα) Κουτλή-Λινάρδου,αφού τα ξημερώματα της Κυριακής πέθανε από καρκίνο στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και τρίτος αδελφός της , ο Παναγιώτης Κουτλής 55 χρονών, όπως ακριβώς είχαν φύγει και οι δύο άλλοι. Τραγικό!!! 
Βασίλης Γ.Φειδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: