Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Βαλύρα:Τσιγγάνος πήγε να κλέψει νύχτα στην πλατεία, αλλά ''εισέπραξε'' πολλές σφαλιάρες!!!

 Ανταποκριτής:Chris Patrik
Ήταν  ώρα 02:00 σήμερα μετά τα μεσάνυχτα όταν τσιγγάνος που διαμένει στον γειτονικό Άρι,αποπειράθηκε να κλέψει καρέκλες και τραπέζια από την πλατεία της Βαλύρας, που ανήκουν σε παρακείμενα καταστήματα.Έγινε όμως έγκαιρα αντιληπτός από την ομάδα περιφρούρησης της κωμόπολής και εισέπραξε αρκετές σφαλιάρες, για να αποχωρίσει στην συνέχεια κακήν κακώς.
Μπράβο στα νέα παιδιά που έχουν πάρει την υπόθεση των κλοπών και ληστειών στην Βαλύρα στα χέρια τους, αλλά χρειάζεται η κινητοποίηση όλων μας.Δεν είναι δυνατόν να ανακυκλώνονται στην ομάδα περιφρούρησης τα ίδια και τα ίδια άτομα.Να τους πλαισιώσουμε όλοι!!!.     

Με τη μέθοδο ριφιφί έκλεψαν σιδηρουργείο
Ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, άγνωστοι ριφιφίδες άνοιξαν τρύπα στην σκεπή σιδηρουργείου στη Βαλύρα και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα, όπως εργαλεία, οξυγόνο συγκόλλησης κ.λ.π. ,  χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.
Όπως καταλαβαίνεται το κακό δεν έχει τελειωμό.Εμείς από τη στήλη αυτή προτείνουμε να τοποθετηθούν σε επίφοβα για κλοπές και διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων σημεία, φωτοκύτταρα με προβολέα και σειρήνα που θα ξεσηκώνει ολόκληρο τον οικισμό στο πόδι όταν πλησιάζουν κλέφτες. 
Το κόστος  στο ελεύθερο εμπόριο γι' αυτή την συστοιχία, κυμαίνεται γύρω στα 15 ευρώ και μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στην προστασία του καθενός μας και της περιουσίας τους.Βέβαια ένας πλήρης συναγερμός που είναι ιδανικότερος,στοιχίζει αρκετά και είναι αδύνατον να τον προμηθευτούν όλοι, ειδικά στην πολύ δύσκολη αυτή συγκυρία. Γι' αυτό λέμε ότι η λύση των 15 ευρώ είναι προσιτή σε όλους και θα πρέπει να το σκεφθούν σοβαρά όσοι θέλουν να κοιμούνται ήσυχοι, όχι μόνο τη νύχτα αλλά και την ημέρα.        

Δεν υπάρχουν σχόλια: