Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κρίσιμες ώρες, για τον 20χρονο Bαλυραίο μοτοσικλετιστή, Μάριο Δημ. Μπαρακάρη, στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας!

Στην εντατική κλινική, του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείου Βούλας», εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ο 20χρονος Βαλυραίος μοτοσικλετιστής Μάριος Δημ. Μπαρακάρης.
 Ο άτυχος νεαρός, τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα, τις πρώτες πρωινές ώρες την περασμένη Κυριακή 10/6, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο.
Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Μάριος, από άγνωστη αιτία, ξέφυγε από την πορεία της, και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις και εξάρθρωση αυχένα. 

Από τη πρώτη στιγμή στο κρεβάτι του πόνου, βρίσκονται συνεχώς δίπλα του, ο πατέρας του Δημήτρης, παλιός μεγάλος αμυντικός άσος του Αστέρα Βαλύρας την δεκαετία του ΄70, η μητέρα του, συγγενείς, φίλοι, και δεκάδες Μεσσήνιοι συμπατριώτες του, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα, και στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Επίσης, τον Μάριο επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα, και ο πρόεδρος του Αστέρα Bαλύρας Κώστας Γεωργακόπουλος, με τους παλιούς συμπαίκτες του πατέρα του, Θωμά Στρατή και Τζίμη Αγγελόπουλο, χωρίς όμως να καταστεί δυνατόν να περάσουν τη πόρτα της εντατικής κλινικής, καθώς δεν τους το επέτρεψαν οι θεράποντες ιατροί.
Οι επόμενες ώρες, είναι αρκετά κρίσιμες, για την εξέλιξη της υγείας του 20χρονου Mεσσήνιου μοτοσικλετιστή, και ευχή όλων μας είναι να πάνε όλα κατ’ ευχήν! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: