Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μεσσηνιακές ειδήσεις με την ΕΡΑ Καλαμάτας

nos klm14500 για ραντεβού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας ενημερώνει πως από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου, κάθε πολίτης που επιθυμεί να κλείσει ραντεβού με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσηλευτικού ιδρύματος μπορεί να καλεί τον πενταψήφιο αριθμό 14500. Ο αριθμός λειτουργεί όλες τις ημέρες και καθ΄ όλο το 24ωρο.


Συντάκτης: Βαγγέλης Ποτέας

epim. messΑνατροπές στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας  
Ανατροπές επέρχονται στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, μετά και την χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δ.Σ. στην οποία συζητήθηκε η πρόταση έκπτωσης κατά του προέδρου Δημήτρη Αδαμόπουλου και του οικονομικού επόπτη Παναγιώτη Τζανετέα για παραβίαση της επιμελητηριακής νομοθεσίας. Η διοίκηση με ψήφους 19 υπέρ και μόλις 2 κατά, έκανε δεκτή την πρόταση και ως εκ τούτου θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να εκλέξει νέο πρόεδρο και όργανα.
Συντάκτης: Βαγγέλης Ποτέας
easm 1Στον αέρα βρίσκεται πλέον η μετεξέλιξη της ΕΑΣ Μεσσηνίας σε πρωτοβάθμιο συνεταιρισμό καθώς το δικαστήριο με προσωρινή του απόφαση ακύρωσε την πρόσφατη γενική συνέλευση, στην οποία εγκρίθηκε το καταστατικό και εξέλεξε το προσωρινό Δ.Σ. της νέας οργάνωσης. Η απόφαση εκδόθηκε μετά από προσφυγή συνεταιρισμών κυρίως από την περιοχή της Μάνης και μεμονομένων αγροτοσυνεταιριστών μεταξύ αυτών και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Κοζομπόλης.  Η οριστική εκδίκαση της προσφυγής κατά της γενικής συνέλευσης έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου .
Συντάκτης: Βαγγέλης Ποτέας
dioikhtΞεκίνησαν χθες να υποβάλλονται στο διοικητήριο Μεσσηνίας οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας της Περιφέρειας. Το πρόγραμμα προβλέπει 400 θέσεις για τη Μεσσηνία, πεντάμηνης διάρκειας και με αμοιβή 625 ευρώ το μήνα. Η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Αυγούστου. Πληροφορίες και αιτήσεις δίνονται στο 4ο όροφο του Διοικητηρίου (Γραφείο 422), με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2721361422. Παράλληλα ανακοινώθηκαν χθες από το Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ τα ονόματα 48 ατόμων που θα προσληφθούν στη Μεσσηνία μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Συντάκτης: Βαγγέλης Ποτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: