Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Καλαμάτα: Έκθεση λαδιού - κρασιού - σίτου

Η 1η Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας «Άρτος – Οίνος – Έλαιο 2012» θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, από 13 έως και 16 Σεπτεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. 
 Από το Δήμο καλούνται οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία λαδιού, ελιάς Καλαμών, κρασιού και σίτου, να πάρουν μέρος στην έκθεση. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην έκθεση μπορούν να το δηλώσουν στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας από 22 έως 31 Αυγούστου.
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «είναι αρωγός στην πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας για την ανάδειξη και προβολή των τοπικών μας προϊόντων με την υψηλή διατροφική αξία, προτρέπει τους επαγγελματίες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να συμμετέχουν στην έκθεση για να προβάλουν τα προϊόντα τους, και επίσης να πάρουν μέρος στις παράλληλες εκδηλώσεις και τα δρώμενα που έχουν στόχο να ενημερώσουν τους μικρούς μαθητές και μελλοντικούς καταναλωτές για τους τρόπους παρασκευής των». Καταλήγοντας η ανακοίνωση σημειώνεται: «Ας μην ξεχνάμε στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, καταναλώνουμε όλοι, κατά προτεραιότητα μεσσηνιακά προϊόντα».
Συντάκτης: Γιώργος Ξιάρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: