Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Βαλύρα 2014:Ευχές για καλή χρονιά και καλή λευτεριά!!!

Απαναταχού της γης αγαπητοί Βαλυραίοι συμπατριώτες και φίλοι με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους 2014, σας ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη προσωπική και οικογενειακή σας ζωή.

Γνωρίζουμε όλοι οι εντός των τειχών διαμένοντες ότι το 2014 θα είναι για εμάς και την πατρίδα μας άλλη μια δύσκολη χρονιά, ίσως από τις πιο δυσκολότερες της τελευταίας τριετίας.
Η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων θα συνεχίσουν να κατατρέχουν τους οικονομικά αδύναμους. Τα νέα φορολογικά μέτρα που θα εφαρμοστούν τη νέα χρονιά, είναι τα σκληρότερα που έχουν εφαρμοστεί ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η εθνική μας κατάθλιψη πλανάται σαν μαύρο θεριό στις καρδιές και στην ψυχή μας. Η ξενόδουλη συγκυβέρνηση  των μνημονίων, πιστή στις  εντολές των Γερμανών και λοιπών οικονομικά κατακτητών μας, συνεχίζει ακάθεκτη την καταστροφική της πορεία χωρίς ίχνος τσίπας και ανθρωπιάς.
Η πατρίδα μας και μαζί της ο Ελληνικός λαός καταστρέφονται.Τα γεράκια, οι δήθεν εταίροι μας, στοχεύουν στον ορυκτό μας πλούτο. Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή, αυτή τη φορά χωρίς όπλα, αλλά με την οικονομική ευρωστία του Δ! Ράιχ της κ.Μέρκελ . 
Τούτες τις ώρες ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες και το χρέος μας προκειμένου να αγωνιστούμε και να ανατρέψουμε την καταστροφικά πολιτική που ακολουθούν οι μνημιολάγνοι κυβερνώντες.
Έχουμε χρέος να το πράξουμε για την πατρίδα μας που χάνεται, για εμάς, για τις οικογένειες μας και για τις γενιές που έρχονται.
Έχουμε τη δύναμη της ψήφου μας και για αυτό πρέπει να αναταχθούμε ψυχικά, να μη μας πάρει από κάτω η απαισιοδοξία. Σύντομα θα έλθει η ώρα της λευτεριάς. Να διατηρήσουμε την ελπίδα για ένα αντιμνημονιακό αύριο.
Εμείς σαν εφημερίδα δεν στηρίζουμε συγκεκριμένο κόμμα, αλλά στηρίζουμε με σθένος τις αντιμνημονιακές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου.Γι' αυτό θα είμαστε συνέχεια στις επάλξεις!!!

Καλή χρονιά και καλή λευτεριά!!!

Οι συντάκτες της εφημερίδας
 ''Η ΒΑΛΥΡΑ ΤΗΣ ΙΘΏΜΗΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: