Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

7ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά "Πύλες Ιθώμης" 1η έως 17 Αυγούστου 2014! Αρσινόη-Αστέρας Βαλύρας 6-3

7ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά "Πύλες Ιθώμης" 1η έως 17 Αυγούστου! Αρσινόη-Αστέρας Βαλύρας 6-3
Tο 7ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, διεξάγεται και φέτος στην Αρσινόη Ιθώμης του Δήμου Μεσσήνης, από την 1η  έως 17 Αυγούστου 2014, με διοργανωτές τον Πολιτιστικό Σύλλογος Αρσινόης και το κέντρο "Οικουμενικός Ελληνισμός"!
Για τους αγώνες, οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει και φέτος σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και τον καθηγητή Διαιτησίας Τάκη Μανωλόπουλο να δώσουν το παρών αξιολογημένοι διαιτητές των τοπικών πρωταθλημάτων, ενώ διεξάγονται απο χθες σε εγκαταστάσεις με πλαστικό χλοοτάπητα και άριστο φωτισμό.
Επίσης, εκ μέρους των διοργανωτών γίνεται γνωστό ότι οι παίχτες των ομάδων είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν ομοιόμορφη αθλητική περιβολή και να έχουν μαζί τους δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως. Σε ότι αφορά την ιατρική φροντίδα, επισημαίνεται ότι εάν η εκάστοτε ομάδα δεν διαθέτει δικό της γιατρό θα πρέπει να καταβάλλει το συμβολικό ποσό των 30 € συνολικά για όλους τους αγώνες και όλους τους παίκτες. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στης εξής κατηγορίες:
JUNIOR : γεννηθέντες ως το 2002
ΠΑΙΔΩΝ : γεννηθέντες ως το 1999
ΕΦΗΒΩΝ : γεννηθέντες ως το 1996
ANΔΡΩΝ : γεννηθέντες πριν το 1996
Ώρες διεξαγωγής των αγώνων : 18:15 - 22.00 ΣΗΜ: Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται Κινητά : 6984455696 & 6949337139 (Θεοδωρόπουλος Ιωάννης)


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ: Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε και το έχουμε αναφέρει πολλάκις, ότι τους αγώνες  στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά της Αρσινόης το οποίο διεξάγεται για 7η χρονιά, καθημερινά παρακολουθούν δεκάδες φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή Μεσσήνη, Ανδρούσα, Πεταλίδι, Σκάλα, Αρφαρά, Σιάμαρη, Κλίμα Τρίκορφο, Αμφιθέα, Κλίμα, Βαλύρα, Λάμπαινα, Βουρνάζι, Εύα, Τρίοδο, Τρίκορφο και Βουλκάνος που μετέχουν και αντιπροσωπευτικές ομάδες. Από κει και πέρα, ένα μεγάλο μπράβο στην Σημιζαίο πρόεδρο του Οικουμενικού Ελληνισμού Σταύρο Πανουσόπουλο, και τους αντιδημάρχους Μεσσήνης κ.κ. Γιώργο Αθανασόπουλο και τον Ιθωμίτη Γιώργο Δαβίλα που αγκάλιασαν και το 7ο Τουρνουά, αλλά και τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου της Αρσινόης, που θα εργασθούν και φέτος να φέρουν σε πέρας μια τέτοια μεγάλη αθλητική εκδήλω



Η ΑΡΣΙΝΟΗ 6-3 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ...

Η ομάδα της Αρσινόης πριν τη σέντρα στο νικηφόρο αγώνα του Σαββάτου 2/08 με τον Αστέρα Βαλύρας! 

Οι κιτρινόμαυροι του Αστέρα Βαλύρας μετέχουν στο 7ο Τουρνουά στις ΠΥΛΕΣ της Αρσνόης για 7η χρονιά!
 Γκολ και θέαμα, απόλαυσαν οι δεκάδες φίλαθλοι της Ιθώμης που παρακολούθησαν την Σαββατιάτικη νυχτερινή αναμέτρηση της Αρσινόης με τον Αστέρα Βαλύρας, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 6-3.Από κει και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» του Αστέρα (στην ΦΩΤΟ ο φακός του sportstonoto.gr βρέθηκε στο 7ο Τουρνουά της Αρσινόης φάση από τον αγώνα) φάνηκαν υπερόπτες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα οι νικητές να επικρατήσουν δίκαια, ενώ παρουσιάσθηκαν μεταμορφωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς παρατάχθηκαν και με κάποιους έμπειρους παίκτες όπως οι Πιτσιλής και ο  Σημιζαίος άσος της Κηφισιάς Πανουσόπουλος ομάδα Γ΄ Ε θνικής. Όσον αφορά τους σκόρερ, για την Αρσινόη τα τέρματα πέτυχαν οι Ν. Πανουσόπουλος (2), Β. Πανουσόπουλος (2), Στασινός (1) και Πιτσιλής, ενώ για τον Αστέρα σκόραραν οι, Γιαννόπουλος (1) και Καρύδης (2).
 Εύκολο έργο είχε ο ανερχόμενος καλαματιανός ρέφερι Ηλίας Τσουλάκος
Φάση από τον Σαββατιάτικο αγώνα στις "ΠΥΛΕΣ" Αρσινόης-Αστέρα 6-3!

Οι διοργανωτές και ο Στηβ Πανουσόπουλος "ψυχή" του 7ου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά στην Αρσινόη Ιθώμης, είχαν φροντίσει και για την παρουσία ιατρού (φωτο) από το Κέντρο Υγείας Βαλύρας/Μελιγαλά!
ΑΡΣΙΝΟΗ (Μποσιαδήμας-Σγούρος): Ν. Πανουσόπουλος, Στασινός, Μποντιώτης, Παξιόνης,  Χαραλαμπόπουλος, Πιτσιλής (Β. Πανουσόπουλος, Κατσιμπήρης, Καστανός)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Πατρίκ Καίσαρης): Ματθαίος, Στρατής, Θεοδωρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος, Καρύδης, (Καίσαρης, Λινάρδος, Μακρής)


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 2/08

Άνδρες: Αρσινόη-Αστέρας Βαλύρας 6-3
Έφηβοι :Α.Σ. Ανδρούσης-Μεσσήνη 1-9
Παίδες:  Α.Σ. Ανδρούσης-Θησέας 1-4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/08
Άνδρες: Αήττητοι Κουκοράχης-Νιοχώρι 3-5
Έφηβοι: Βουρνάζι-Φαντομάδες Οιχαλίας 1-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: