Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δευτέρα 21/09 στη Βαλύρα (5μ,μ,) κηδεία της 68χρονης Ευγενίας (Ρένας) Πολύδωρα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.sportstonoto.gr την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας, η νεκρώσιμος ακολουθία της 68χρονης Ευγενίας (Ρένας" Πολύδωρα η οποία τραυματίσθηκε θανάσιμα την Παρασκευή 18/09  το μεσημέρι στο χωριό Πυργάκι Τριφυλίας, από τον ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας του Μιλτιάδη Γιώργο Ταγκαλάκη!
Επίσης,το πόρισμα της Τροχαίας Κυπαρισσίας, αναφέρει ότι ο ανήλικος Ταγκαλάκης, είχε πάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του (σ.σ. χωρίς να διαθέτει το ανάλογο Δίπλωμα Οδήγησης) για να μεταβεί σε κοντινό αγρόκτημα στο χωριό Φλόκα Γαργαλιάνων, ενώ η 68χρονη άτυχη Ρένα μας Πολύδωρα, (καθώς ήταν φιλοξενούμενη, με τόπο διαμονής την Βαλύρα Ιθώμης με το συνταξιούχο σύζυγό της Παναγιώτη Πολύδωρα), το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο του δυστυχήματος.
Ο 17χρονος οδηγός, κάτοικος Πυργακίου Τριφυλίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας. Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας αφέθηκε ελεύθερος.
ΔΙΑΚΟΜΊΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΑΡΟΤΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ: Τέλος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων από κάτοικο της περιοχής του Πυργακίου στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου, διότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαθέσιμο, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.
ΣΗΜ: Η σύνταξη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας εκφράζει στον αγαπημένο της σύζυγο και συμπατριώτη μας Παναγιώτη Πολύδωρα τα θερμά της συλλυπητήρια και ας είναι απαλό το χώμα στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Βαλύρας που θα την σκεπάσει.
Χρ. Παπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: