Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 1.373.000 ΕΥΡΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!!!

Το αργότερο στις 10 Δεκεμβρίου θα έχουν παραδοθεί 
Τις συμβάσεις τριών (3) νέων έργων υπέγραψε την Παρασκευή 9/10/2015 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος, συνολικού προϋπολογισμού 1.373.000 €. Πρόκειται για τρία υποέργα ενταγμένα στο ΕΠΠΕΡΑΑ τα οποία θα συμβάλουν ουσιαστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας της τάξεως 30% με συνέπεια σημαντική οικονομία πόρων για το Νοσηλευτικό ίδρυμα Μεσσηνίας. Τα έργα ήδη ξεκίνησαν με δεδομένο ότι θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί στην νυν προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013. 
Ειδικότερα τα έργα που θα υλοποιηθούν είναι τα εξής: 

1. Προμήθεια αντλιών θερμότητας για την αυτονόμηση του συνόλου των fan coil units του Νοσοκομείου σε ψυχρό και ζεστό νερό 
2. Προμήθεια κεντρικών μονάδων κλιματισμού της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας 
3. Επέκταση της κεντρικής εγκατάστασης Κλιματισμού - Ψύξης με προσθήκη τεσσάρων αντλιών θερμότητας Με αφορμή την συμβασιοποίηση των τριών νέων έργων ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε: «Έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψιν ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αξιοποιούμε και το τελευταίο ευρώ των κοινοτικών πόρων. 
 Δεν έχουμε την πολυτέλεια –ειδικά σήμερα- να αφήνουμε κοινοτικά χρήματα να πηγαίνουν αναξιοποίητα και αναπορρόφητα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Είναι μέγιστο καθήκον μας και μεγάλη μας ευθύνη. Άλλες χρηματοδοτικά εργαλεία δεν υπάρχουν. Σήμερα τρία νέα μεγάλα έργα ξεκινούν με μεγάλα οφέλη για το Νοσοκομείο Καλαμάτας. 
Στις επόμενες 60 ημέρες θα δώσουμε σκληρή μάχη ώστε να έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αφήσουμε ούτε μία μέρα να πάει χαμένη. Έχουμε λοιπόν πολύ δουλειά μπροστά μας. Θερμά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: