Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1951-2015: ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Η κιτρινόμαυρη, αθλητική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας εκφράζει τις πιο θερμές ευχές της στον γιο του συμπατριώτη μας φίλαθλου-ιερέα  πατήρ Ξενοφώντα Γαλανόπουλου Άρη, για τον ερχομό της κόρης τους, που έφερε πρόσφατα στο κόσμο η αγαπημένη του σύζυγος Τριανταφυλλιά (Φύλις).
Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Άρης Γαλανόπουλος συγκαταλέγεται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών που έλκει την καταγωγή του από τη Βαλύρα, με πολύχρονη θητεία για μια 15ετία και πλέον σε συλλόγους Α΄ Εθνικής, όπως η Μαύρη Θύελλα επί προεδρίας Σταύρου Παπαδόπουλου, ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Πανσερραϊκός επί προεδρίας του αείμνηστου Πέτρου Θεοδωρίδη, ο ΟΦΗ και η Ένωση Παραλιμνίου Κύπρου.
Παράλληλα, τη φετινή σεζόν ο Βαλυραίος άσος Άρης Γαλανόπουλος επέστρεψε και πάλι στη Μαύρη Θύελλα, με τεχνικό τον έμπειρο καλαματιανό κόουτς Κώστα Κλάδη, ο οποίος εργάσθηκε παλιότερα με επιτυχία και στον ιστορικό Αστέρα Βαλύρας πριν μια 20ετία και πλέον στη τότε Δ΄ Εθνική (σημερινή Β΄εθνική...)  επί προεδρίας του Γιάννη Αν. Μπουρίκα, με όλη την τότε αφρόκρεμα του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου όπως; οι Σάκης Κερανούδης, Άρης Πετρίχος, +Τάσος Καλογερόπουλος, Κώστας Διδασκάλου, Κώστας Πλακουδάκης, Ζώης Δούβας, Νίκος Πολυτάρχης, Γιώργος Κόντος, Γιάννης Αθανασόπουλος, Γιώργος Μπούζας, Θόδωρος Πουλόπουλος, Σπύρος Δημητρακόπουλος, Γιώργος Μωραγιάννης, Νότης Πέτροβας, Τάσος Περδίος, Σταύρος Αθ. Διαμαντόπουλος, (σ.σ. ο Βαλυραίος αρχηγός του  Γιάννης Κ. Κλειώτης), Δημήτρης Απ. Δημητρακόπουλος, Ντάιμον Βασ. Μανιάτης, Νίκος Καρύδης, Γιάννης Καραμπάτσος κ.α.

Υ.Γ. Η μη έγκαιρη ανάρτηση της γέννησης της κοράκλας του Άρη Γαλανόπουλου την επόμενη μέρα, στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, οφείλεται σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, καθώς βρισκόμουν καθηλωμένος στην Καρδιολογική μονάδα της Εντατικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, που υποβλήθηκα σε λεπτή χειρουργική επέμβαση από τον διακεκριμένο καρδιοχειρουργό κ.κ. Περικλή Κλουφέτο τον οποίο ευχαριστώ θερμά από καρδιάς για μια ακόμη φορά δημόσια, όπως επίσης τον διευθυντή και φίλο μου Dr, Γιώργο Κουδούνη, την διευθύντρια του Κυτταρολογικού κ.  Έβη Καπάτση, το ακούραστο-νυχθημερόν νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής και ειδικά την νοσηλεύτρια στα επείγοντα περιστατικά κ. Σοφία Τσιλίκα και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που διακομίστηκα εσπευσμένα με ασθενοφόρο στις 4.30 τα χαράματα της Κυριακής 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Φιλικά Χρ. Παπ
αθλητικογράφος
Βαλύρα/Ιθώμης
Μεσσηνίας





Δεν υπάρχουν σχόλια: