Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

O παλαίμαχος άσος του Αστέρα Βαλύρας στη Δ΄Εθνική Νίκος Πολυτάρχης έχασε σε τροχαίο τον 22χρονο γιό του Αντώνη!

Της Εξοδίου Ακολουθίας προέστη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος Σαββάτος 
ΣΕ κλίμα συγκίνησης σήμερα Τετάρτη, 04/11 στις 12:00 το μεσημέρι, στον κατάμεστο από εκατοντάδες κόσμου, (σ.σ. στη πλειοψηφία τους από την αθλητική οικογένεια της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας), Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής στη Καλαμάτα, ψάλθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 22χρονου Αντώνη Νικ. Πολυτάρχη! 
ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:

Της Εξοδίου Ακολουθίας, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος Σαββάτος, ενώ στην τελευταία του κατοικία στο Νεκροταφείο Καλαμάτας, τον 22χρονο Αντώνη, τον συνόδεψαν περίλυποι οι αγαπημένοι του  γονείς  Νικόλαος Πολυτάρχης και η σύζυγός  του Αναστασία Σκαφιδά, η αδελφή του Χαρούλα, συγγενείς, φίλοι του, συναθλητές του και παράγοντες από τα ποδοσφαιρικά σωματεία που αγωνίσθηκε ο εκλιπών  Αντώνης Πολυτάρχης, όπως η ΑΕΚ Καλαμάτας, η Α.Ε. Αβίας, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, ο Α.Ο. Βέργας θυγατρική... του Αίαντα Καλαμάτας, αλλά παλιότερα και ο πατέρας του Νίκος Πολυτάρχης, που άφησε εποχή στα Μεσσηνιακή γήπεδα με τις ομάδες του Μεσσηνιακού ΓΣ και του Αστέρα Βαλύρας πριν δυο δεκαετίες και πλέον στη Δ΄ Εθνική, αλλά και σε ομάδες της  Αθήνας, μετά τη  αποχώρησή του από την ΔΕΥΑΚ Καλαμάτας όπου  εργαζόταν, καθώς και χιλιάδες  φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές και παράγοντες  από τη Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της αθλητικής οικογένειας της Μεσσηνίας, (σ.σ. επίσης, διακρίναμε μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της Ένωσης Λεωνίδα Οικονομίδη,  τον τεχνικό διευθυντή των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Άγγελο Σκαφιδά εκπροσωπώντας, τους παλαίμαχους άσους της Μαύρης Θύελλας και το Σύνδεσμο Μεσσηνίων Προπονητών ποδοσφαίρου!  
ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:  Ο Αντώνης Νικ. Πολυτάρχης έχασε, οριστικά τη "μάχη' με το θάνατο, την Δευτέρα 02/11 στις 10.30 το βράδυ, καθώς νοσηλευόταν διασωληνωμένος με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης! 
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο άτυχος Αντώνης έπεσε θύμα στο βωμό της ασφάλτου καθώς όπως γράψαμε από τη πρώτη στιγμή στο sportstonoto.gr είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα της Τρίτης  (27/10), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Αθηνών της Καλαμάτας, ξέφυγε από άγνωστη  αιτία, από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού της ΔΕΗ.
ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ: Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγεία του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διακομίστηκε στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου της Τρίπολης και το βράδυ στις 02/11 παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, ο νεαρός Αντώνης Πολυτάρχης, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου είχε διακομιστεί όπως είχαμε προαναφέρει από τη πρώτη στιγμή του δυστυχήματος,  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά το σοβαρό τραυματισμό του.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ: Τέλος, από την διεύθυνση του sportstonto.gr απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας φίλου Νίκου Πολυτάρχη και της συζύγου του Αναστασίας Σκαφιδά  για τον πρόωρο και άδικο χαμό του γιου τους Αντώνη, σε τόσο μικρή ηλικία  22χρόνων. Ας είναι απαλό το χώμα που θα τον σκεπάζει στο Νεκροταφείο της Καλαμάτας.
Χρ. Παπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: