Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Θάμυρις:Βαλύρεια 2016 - Τριήμερες Εορταστικές Εκδηλώσεις λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος-Σας περιμένουμε να ανταμώσουμε όλοι στην πλατεία της Βαλύρας!!!

Θάμυρις:Βαλύρεια 2016
Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλύρας ''Ο Θάμυρις''
Σάββατο 18 Ιουνίου: Μουσική βραδιά με το συγκρότημα ''Νίκος Πάνος'' .Θα σερβίρεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θάμυρι, ψητή γουρνοπούλα, παγωμένη μπύρα και τα σερβίτσια.
Κυριακή 19 Ιουνίου ώρα 19:00:Πανηγυρικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδος.Ώρα 21:00 : Μουσική βραδιά με το συγκρότημα ''Νίκος Πάνος'' .Θα σερβίρεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θάμυρι, ψητή γουρνοπούλα, παγωμένη μπύρα και τα σερβίτσια.
Δευτέρα 20 Ιουνίου:Ώρα 07:00 το πρωί: Πανηγυρική Θεία λειτουργία στο Παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδος.

Ώρα 17:30 : Έναρξη από την Αρκαδική Πύλη της Αρχαίας Μεσσήνης του Ιθωμαίου Δρόμου με τερματισμό την πλατεία της Βαλύρας.(Διοργανωτής:Η δημοτική Ενότητα Ιθώμης και η Τοπική Κοινότητα Βαλύρας).
Ώρα 18:45 :Λαμπαδηδρομία-Ειρηνοδρομία από την Αρχαία Μεσσήνη-Άφιξη της φλόγας της Ειρήνης στην πλατεία της Βαλύρας.(Διοργανωτής:Π.Σ Θάμυρις)
Ώρα: 19:00 :Χαιρετισμός από τους Δημοτικούς άρχοντες και κήρυξη της έναρξης των αθλητικών-αγροτικών αγώνων ''Τα Βαλύρεια''.(Διοργανωτής:Η δημοτική Ενότητα Ιθώμης και η Τοπική Κοινότητα Βαλύρας).
Ώρα 20:00 : Λήξη των αγώνων-Απονομή μεταλλίων στους νικητές.(Διοργανωτής:Η δημοτική Ενότητα Ιθώμης και η Τοπική Κοινότητα Βαλύρας).
Ώρα 20:15 : Απονομή τιμητών πλακετών σε παλαίμαχους αθλητές των αθλητικών-αγροτικών αγώνων τα ''Τα Βαλύρεια'', από τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σύλλογο ''Αστέρας Βαλύρας''.
Ώρα 21:00 :Έναρξη μουσικής βραδιάς  με το συγκρότημα ''Νίκος Πάνος'' .
Θα σερβίρεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θάμυρι, ψητή γουρνοπούλα, παγωμένη μπύρα και τα σερβίτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: