Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ήλθε το τέλος του Θάμυρι;;; Απαράδεκτη η συμπεριφορά του προέδρου Χρήστου Θ. Παπαδόπουλου!!!

Γράφει ο: Γιάννης Λινάρδος
Σκιές στα οικονομικά του Θάμυρι!!!
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου απομάκρυνε-κατάργησε το Διοικητικό Συμβούλιο απομακρύνοντας με τον τρόπο του τα υπόλοιπα έξι μέλη του 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και δρα ανεξέλεγκτα χωρίς να δίνει αναφορά σε κανέναν!!! 
Όλοι δηλώνουν ότι δεν μπορούν με τίποτα να συνεργαστούν μαζί του!!! 
Προσωπικά όσον αφορά το άτομό μου, με δημοσίευση του στην τοπική εφημερίδα ''Ελευθερία'' την Παρασκευή 01/07/2016, αφού κάνει αναφορά στο κόσμο που μας τίμησε στις τριήμερες μουσικές βραδιές του Αγίου Πνεύματος, στην υποσημείωση αναφέρει ότι:''Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι ουδεμία σχέση έχει ο Σύλλογος με τα όσα ελέχθησαν δια στόματος Ιωάννου Λινάρδου''. (Βλέπε επάνω αριστερά σκαναρισμένη την σχετική δημοσίευση).
Ο τρόπος που γράφτηκε αυτή η υποσημείωση με θίγει βάναυσα, γιατί αναφέρεται αόριστα και δεν διευκρινίζει έστω συνοπτικά τι ακριβώς είπα, με αποτέλεσμα ο καθένας να το ερμηνεύει όπως θέλει και τούτο δημιουργεί πολλές παρεξηγήσεις.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι αφορά το λογοκριμένο χαιρετιστήριο μήνυμα του Θάμυρι στα εφετινά Βαλύρεια, για το οποίο είχα ενημερώσει τον ίδιο τον Πρόεδρο και δεν είχε διαφωνήσει απλά είχε εκφράσει κάποιες επιφυλάξεις!!! (Το κείμενο αυτό που συνέταξα και διάβασα επάνω από την εξέδρα το βράδυ της Δευτέρας, μπορείτε να το διαβάσετε στον σύνδεσμο: http://efimeridavalira.blogspot.gr/2016/06/blog-post_88.html . 
Θέλω να επισημάνω σε όλους ότι ο Θάμυρις δεν ήταν ποτέ για τα πανηγύρια. Έκανε ωραία πανηγύρια αλλά δεν σταματούσε εκεί.  Είχε πάντα μια δυναμική και έκανε εκεί και τότε που έπρεπε τις κοινωνικοπολιτικές του παρεμβάσεις. Δεν τάχθηκε ποτέ με το μέρος κανενός κόμματος!!!
Τώρα αν βρέθηκαν 16 άτομα, όπως μου είπε ο Πρόεδρος που διαφωνούσαν, έχω να αντιπαραθέσω τα 1016 άτομα που με χειροκροτούσαν κάτω από την πλατεία και μου φώναζαν πέσε κι' άλλα...!!!
Είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος πιέστηκε από τους 16 για να γράψει αυτό το κείμενο στην εφημερίδα ''Ελευθερία''  και μάλιστα χωρίς να με ενημερώσει προηγουμένως. Το έμαθα δυστυχώς από άλλους και πήγα και αγόρασα την εφημερίδα.
Παραμονές του πανηγυριού μου ζήτησε ο Πρόεδρος να τον βοηθήσω να κάνουμε το πανηγύρι.Του είπα ότι θα κάνω ό,τι μπορώ, γιατί πονάω για τον Σύλλογο, γιατί 35 χρόνια έχω μοχθήσει για αυτόν, είμαι από τα ιδρυτικά μέλη και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα διαλυθεί!!!
Εκείνος ανέλαβε να ζυγίζει την γουρουνοπούλα και να εισπράττει  τα χρήματα. 
Εγώ είχα αναλάβει  την προβολή των εκδηλώσεων , την λαμπαδηδρομία - ειρηνοδρομία  και την άφιξη από την Ιθώμη της φλόγας στην Βαλύρα.
Ήτοι όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, Διοικητικό Συμβούλιο δεν υπάρχει. Με δύο μέλη μόνο στο Δ.Σ δεν υπάρχει συλλογικότητα.
Με την υπάρχουσα αυτή κατάσταση είναι επιβεβλημένο να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση για την εκλογή νέου Δ.Σ. Αν αυτό δεν είναι εφικτό και προκειμένου να διασύρεται ο Θάμυρις, με πόνο ψυχής λέω ότι, θα είναι καλύτερα να προχωρήσουμε  στην διάλυσή του προκειμένου να διασώσουμε την υστεροφημία του.
Σκιές στα οικονομικά του Θάμυρι!!!
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Θ. Παπαδόπουλος, δεν έχει τελειώσει ακόμα τον οικονομικό απολογισμό του περσινού πανηγυριού 2015. Υπάρχουν εκκρεμότητες τις οποίες δεν έχει αποσαφηνίσει. Ουδέποτε έκανε νύξη για ένα έστω Διοικητικό Συμβούλιο παρά μόνον εφέτος με έψαχνε για να συνεργαστούμε να κάνουμε δύο άτομα όλα κι' όλα το πανηγύρι. Δεν του αρνήθηκα, γιατί όπως ανέφερα παραπάνω πονάω για τον Θάμυρι.
Κοντεύει μήνας από το φετινό πανηγύρι και ο Πρόεδρος, παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου, βρίσκει διάφορα προσχήματα προκειμένου να μην γίνει οικονομικός απολογισμός. Θα πρέπει να ξέρει ότι τα πάντα είναι μετρήσιμα και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι. Απλά όταν με ρωτάει ο κόσμος πώς πήγε φέτος το πανηγύρι και πόσα χρήματα έβγαλε ο Σύλλογος , πρέπει να ξέρω να του απαντήσω.  Είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε πάντα αναφορά στον κόσμο που δίνει τον οβολό του, να ξέρει πού πάνε τα χρήματα του. Πρέπει τα πάντα να δημοσιεύονται!!!
Η ιδιοκτήτρια της αίθουσας που νοικιάζει ο Θάμυρις έχει να πληρωθεί 12 μήνες!!! Γιατί κύριε Πρόεδρε;;;
Κύριε Πρόεδρε την γουρουνοπούλα που έμεινε το Σάββατο το βράδυ μου είπες ότι την πούλησες την Κυριακή.
Την γουρουνοπούλα που έμεινε την Κυριακή το βράδυ μου είπες ότι την πέταξες γιατί είχε βρομίσει!!!
Τώρα πώς γίνεται η μία γουρουνοπούλα να μην βρομίσει και να βρομίσει η άλλη;;;    
Για το λόγο αυτό πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην ταμιακή διαχείριση, όχι μόνο των δύο τελευταίων χρόνων, αλλά ίσως και σε βάθος 10ετίας.
Πρέπει να μάθουμε π.χ τι συνέβαινε με τα έξοδα του χορευτικού. Πώς πήρε μία παρουσιάστρια του χορευτικού 500,00 ευρώ για μια δίωρη παρουσίαση;;;

Υ.Γ:Δεν θα κάνω πίσω με τίποτα μέχρι να χυθεί άπλετο φως σε όλα!!!
Γιάννης Ε. Λινάρδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: