Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Κλιμάκιο της ΝΔ με Σαμαρά στη Μεσσηνία για τη “Συμφωνία Αλήθειας"

Κλιμάκιο της ΝΔ με Σαμαρά στη Μεσσηνία για τη “Συμφωνία Αλήθειας"
Οι βουλευτές Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Τασούλας και Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (βουλευτής Μεσσηνίας), πρόκειται να μεταδώσουν μεθαύριο Παρασκευή, στη Μεσσηνία, το μήνυμα της "Συμφωνίας Αλήθειας" της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το μήνυμα αυτό μεταδίδουν αυτές τις μέρες στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου περισσότεροι από 20 βουλευτές απ’ όλη την Ελλάδα και δεκάδες στελέχη της Ν.Δ. (συντονιστές, τομεάρχες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών κ.α.).

Συγκεκριμένα, στελέχη της Ν.Δ. επισκέπτονται περισσότερες από 40 πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες στην Πελοπόννησο, περισσότερα από 10 τμήματα ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά ιδρύματα, περισσότερες από 20 μονάδες καινοτομίας και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κλάδο της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και περί τις 30 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στόχος είναι μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις κομματικών στελεχών, να αναδειχθεί η σημασία που έχουν στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία, αλλά και να στείλει η ΝΔ το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα κλίμα στο οποίο να μπορούν να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφερόμενος στο "οδοιπορικό της Ν.Δ. για τη Συμφωνία Αλήθειας" τονίζει: «Σκοπός μας είναι να επικοινωνήσουμε τη Συμφωνία Αλήθειας της Ν.Δ. και του Κυρ. Μητσοτάκη σε όλους τους Ελληνες, να ακούσουμε τις απόψεις τους, τις θέσεις τους, αλλά και να συζητήσουμε με τον κάθε ένα πολίτη, επαγγελματία, ακαδημαϊκό, άνεργο, οικογενειάρχη που δίνει καθημερινά τον αγώνα του από το δικό του μετερίζι. Η Ν.Δ. χτίζει τη Συμφωνία Αλήθειας απευθυνόμενη σε όλα τα ενεργά - παραγωγικά κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας».

Το κλιμάκιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία πρόκειται να επισκεφθεί, μεταξύ άλλων:

Το εργοστάσιο Παπαδημητρίου στη Θουρία, τα θερμοκήπια Μεσσηνίας (καταστροφή από τις πρόσφατες πλημμύρες), τη Συκική, την Ενωση στη Θουρία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, το ΤΕΙ Πελοποννήσου, το Pidima Olive Oil στο Πήδημα, το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, το Παπαδοπούλειο Βρεφοκομείο, τη Μητρόπολη Μεσσηνίας και τον σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο, τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: