Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία ο δολοφόνος πρώην αστυνομικός

Δολοφόνησε χθες εν ψυχρώ ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελοκήπους !!!
Υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία ήταν ο συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος δολοφόνησε χθες εν ψυχρώ ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελοκήπους. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, πρόκειται για τον Φώτη Μπέλλο, ο οποίος υπηρετούσε παλαιότερα στο Α.Τ. Αμπελοκήπων.  
Κατά πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, ο Μπέλλος ενοχλούσε επανειλημμένως κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει παρατηρήσεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής, έπειτα από έναν ακόμη καβγά με τον ιδιοκτήτη, ο πρώην αστυνομικός πήγε στο σπίτι του, που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, να αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.
Ο συνταξιούχος αστυνομικός πρέπει να σημειωθεί πως είχε αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «Ταγμάτων Ασφαλείας». Σε ανακοίνωσή του, μάλιστα, το 2012 καλούσε τους νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση», ενώ περιέγραφε τους στόχους των «Ταγμάτων Ασφαλείας»: «Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας (Δήμος Οιχαλίας) και όλη την Ελλάδα προέρχεται, κυρίως, από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».
Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Μελιγαλά στην ανακοίνωσή του ανέφερε: «Να μετατεθούν από το ανεπαρκές υπάρχον στα χαρτιά Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά όσοι αστυνομικοί είναι ανεπαρκείς, φοβισμένα ανθρωπάκια και λειτουργούν ως να ευρίσκονται στο αμπέλι τους, χωρίς υπηρεσιακή γνώση και συνείδηση».
Όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αθήνας, εστάλη σήμα και στη  Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για την αναζήτηση και σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: