Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Τρόμος για ζευγάρι ηλικιωμένων στο Καμάρι Κοπανακίου!!!

Σχετική εικόνα
Δύο ληστές ακινητοποίησαν τον 82χρονο άνδρα και την 80χρονη γυναίκα του με την απειλή πυροβόλου όπλου που κρατούσε ο ένας από αυτούς και στη συνέχεια τους έδεσαν χειροπόδαρα και τους φίμωσαν για να μπορέσουν να ερευνήσουν ανενόχλητοι το σπίτι.
Μαρτυρικές ώρες έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Καμάρι Κοπανακίου όταν, την ώρα που απολάμβαναν τον απογευματινό τους καφέ μέσα στο σπίτι τους, εισέβαλαν ξαφνικά δύο κουκουλοφόροι ληστές οι οποίοι τους αιφνιδίασαν.

Ήταν λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι δύο δράστες ακινητοποίησαν τον 82χρονο άνδρα και την 80χρονη γυναίκα του με την απειλή πυροβόλου όπλου που κρατούσαν ο ένας από αυτούς και στη συνέχεια τους έδεσαν χειροπόδαρα και τους φίμωσαν για να μπορέσουν να ερευνήσουν ανενόχλητοι το σπίτι.
Οι κακοποιοί άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή και έσπευσαν να εξαφανιστούν  αφήνοντας δεμένο το ζευγάρι. Μόλις το πρωί της Τρίτης κατάφερε μόνος του να απελευθερωθεί από τα δεσμά του ο 82χρονος και να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα Κοπανακίου, οι άνδρες του οποίου ερευνούν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: